آموزش نان غنچه
نانهای حجیم و فانتزی یکی از محبوبترین انواع نانها هستند. این نان به اندازه کیک ضخیم است و به شکل گل درست میشود. میتوان آن را در صبحانه یا عصرانه صرف کرد. این نان با خمیر مایه تهیه میشود و بافت نرم و سبکی دارد که هضم آن برای معده راحت است. درون این نان معمولاً از پنیر کوزهای استفاده میشود، اما میتوان هر نوع ماده دیگری نیز در داخل آن قرار داد. برای یادگیری مراحل کامل و دقیق تهیه نان غنچه، ادامه مطلب را در سایت رضیم پیگیری کنید.
مواد لازم نان غنچه | |
آرد نان | ۵ لیوان |
خمیر مایه | ۱ قاشق غذا خوری سر پر |
شکر | ۱ قاشق مربا خوری |
آب ولرم | ۱ لیوان |
شیر ولرم | ۱ لیوان |
روغن مایع | ۲ قاشق غذا خوری |
آموزش نان غنچه
مرحله اول
برای تهیه نان خوشمزه به شکل غنچه، ابتدا آرد را داخل یک ظرف الک کنید. سپس نمک را به آن اضافه کنید و وسط آرد را حفرهای درست کنید. شکر، خمیر مایه، روغن، شیر و آب را درون حفره بریزید.
مرحله دوم
به آرامی مواد را مخلوط کنید تا یک خمیر یکنواخت و منسجم به دست بیاید. سپس خمیر را ورز دهید تا کاملاً یکدست و نچسب شود. اگر از میکسر استفاده میکنید، ابتدا با دور کند شروع کنید.
مرحله سوم
بعد از اینکه مخلوط شد، کم کم سرعت میکسر را افزایش دهید تا خمیر کاملاً یکدست شود. روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت بگذارید استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. سپس با دست کمی ورز دهید و خمیر را روی سطح کار چند بار باز و بسته کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله، خمیر را به ۸ تکه تقسیم کرده و هر تکه را به اندازه یک بشقاب باز کنید. یک طرف هر تکه را برش زده و از پنیر کوزهای داخل آن بگذارید. میتوانید هر ماده دلخواه دیگری هم اضافه کنید.
مرحله پنجم
خمیر را تا کرده و قسمت پایین آن را فشار دهید تا خوب چسبیده و مواد بیرون نریزد. سپس آن را به شکل پیچیده درآورید و انتهای خمیر را زیر آن قرار دهید. نانها را روی سینی بچینید و روی آنها را بپوشانید و ۱۵ دقیقه دیگر استراحت دهید.
مرحله ششم
در حالتی که نانها استراحت میکنند، فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا به خوبی گرم شود. بعد از اینکه نانها کمی استراحت کرد، روی آنها با شیر رومال کنید. کمی آرد الک کرده و کمی کنجد روی آنها بپاشید.
مرحله هفتم
نانها را داخل فر قرار دهید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بگذارید تا رنگ آنها طلایی شود. سپس آنها را از فر خارج کرده و روی توری بگذارید تا خنک شوند. بعد از اینکه نانها خنک شد، آنها را داخل یک ظرف قرار داده و سرو کنید.