آموزش نان قلبی عسل و بادام
نان بادام و عسل سرشار از انرژی و خاصیتهای سلامتی است. این نان خوشمزه به دلیل طعم شیرین و دوست داشتنی عسل و بادام، گزینه خوبی برای شروع روز به عنوان صبحانه به حساب میآید. نان عسلی یک نوع نان خوشمزه با بافت نرم و لطیف است و این نان برای کسانی که نان شیرین با طعم عسل را دوست دارند، عالی است. عسل به خاطر داشتن آنتی اکسیدانها برای سلامت قلب و عروق مفید است. تهیه نان عسلی بسیار ساده میباشد و به راحتی میتوانید آن را در خانه برای صبحانه یا عصرانه خود یا حتی برای کودکان خود تهیه کنید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله نان قلبی عسل و بادام، با ما در ادامه همراه باشید.
مواد لازم نان قلبی عسل و بادام | |
آرد نان | ۱۸۰ گرم |
مخمر خشک | ۴ گرم |
شکر | ۲۰ گرم |
شیر | ۱۴۰ گرم |
کره نرم شده | ۲۰ گرم |
نمک | ۲ گرم |
مواد لازم برای داخل نان | |
بادام پرک | ۴۰ گرم |
عسل | ۳۰ گرم |
کره | ۲۰ گرم |
شکر دانه ریز | ۱ قاشق غذا خوری |
آموزش نان قلبی عسل و بادام
مرحله اول
برای درست کردن نان قلبی خوشمزه با عسل و بادام، ابتدا کره را حدود نیم ساعت قبل از یخچال در بیاورید تا به دمای اتاق برسد و نرم شود. سپس بادام پرک را روی سینی فر ریخته و در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.
مرحله دوم
بعد از آن، بادامها را به مدت ۱۳ تا ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا کمی ترد شوند. نیازی نیست قبل از این کار فر را گرم کنید. در همین حال، آرد، نمک، شکر و مخمر خشک را در یک کاسه مخلوط کنید تا به خوبی ترکیب شوند.
آموزش نان قلبی عسل و بادام
سپس شیر را به مخلوط اضافه کنید و خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید تا به یک خمیر نرم و بدون چسبندگی به دست تبدیل شود. سپس، کره نرم شده را هم اضافه کنید و دوباره ورز بدهید تا خمیر یکدست و لطیفی حاصل شود.
مرحله چهارم
خمیر را روی یک سطح صاف به شکل مربع به اندازه حدود ۲۴ سانتیمتر باز کنید. بادامهای ترد شده را روی خمیر بپاشید و سپس خمیر را رول کنید. در نهایت از یک سمت خمیر را به شکل نوار بپیچید.
“`html
دوباره خمیر را ورز میدهیم تا بادامها به خوبی در همه جای خمیر پخش شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله، خمیر را به چانههای کوچک تقسیم میکنیم و در یک کاسه که کمی چرب شده قرار میدهیم. سپس روی خمیر را به طور کامل میپوشانیم تا به مدت یک ساعت استراحت کند و حجم آن دو برابر شود. بعد، کره را در یک کاسه کوچک میریزیم.
آموزش نان قلبی عسل و بادام
سپس به مدت ۱ دقیقه کره را در ماکروویو یا روی شعله کم گاز یا بخار کتری قرار میدهیم تا ذوب شود. بعد از آن، خمیر را وزن کرده و به شش قسمت تقسیم میکنیم، چانه میکنیم و روی آن را با نایلون میپوشانیم تا ۱۰ دقیقه روی سطح کار بماند.
مرحله هفتم
در این مرحله از اولین چانهای که گرفتیم، خمیر را به قطر ۱۵ سانتیمتر باز میکنیم. سپس به فاصله یک سانت از کنارهها، با قلم مو کره ذوب شده و عسل را روی آن میمالیم و به اندازه یک قاشق چایخوری شکر دانه ریز میپاشیم.
مرحله هشتم
سپس خمیر را رول کرده و دو طرف آن را تیز میکنیم. طول خمیر باید تقریباً ۱۸ سانتیمتر باشد. خمیر را از وسط تا میکنیم و از وسط برش میزنیم، به طوری که دو سانت از پایین آن برش نخورده باقی بماند. کف سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم.
آموزش نان قلبی عسل و بادام
سپس با فاصله، خمیرها را داخل سینی فر میچینیم و روی آن را با نایلون میپوشانیم و به مدت ۱۵ دقیقه استراحت میدهیم. بعد از آن، سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه قرار میدهیم تا روی نان طلایی شود.
مرحله دهم
در این مرحله، نان را از فر خارج کرده و با باقیمانده عسل و کره و با قلمو، روی نانهای داغ میمالیم تا نانها براق شوند. سپس صبر میکنیم تا نانها خنک شوند و بعد از روی کاغذ روغنی جدا کرده و در یک ظرف مناسب میگذاریم.