آموزش نان قندی زنجبیلی

نان‌های حجیم و فانتزی یکی از محبوب‌ترین انواع نان‌ها هستند. گاهی اوقات نان‌ها را با مواد و مغزهای مختلف درست می‌کنند. نان قندی زنجبیلی نوعی نان حجیم است که فیلینگ خاصی ندارد و به سادگی در فر پخته می‌شود. می‌توانید این نان را به عنوان صبحانه یا عصرانه با چای یا قهوه سرو کنید. برای دیدن دستور کامل و مرحله به مرحله پخت نان قندی زنجبیلی، تا انتهای مطلب با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ عدد نان
ماست نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
شکر یک چهارم پیمانه
آرد نان فانتزی دو و نیم پیمانه
پودر زنجبیل نصف قاشق چای خوری
پودر هل یک چهارم قاشق چای خوری
وانیل کمی
بکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری
مواد رومال
زرده تخم مرغ ۱ عدد
خامه ۱ قاشق غذا خوری
وانیل کمی

آموزش نان قندی زنجبیلی

مرحله اول

برای درست کردن نان قندی خوشمزه و با طعم زنجبیل، در ابتدا آرد را الک می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. سپس بکینگ پودر را به آرد اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. یک کاسه بردارید و شکر، وانیل، ماست، زنجبیل و هل را به آن اضافه کنید.

مرحله دوم

سپس با مخلوط‌کن به مدت دو تا سه دقیقه هم بزنید تا شکر به طور کامل مخلوط شود. بعد آرد را کم‌کم به آن اضافه کنید و با دست یا قاشق خوب هم بزنید تا یک خمیر یکدست و منسجم به دست بیاید.

آموزش نان قندی زنجبیلی

خمیر ممکن است کمی چسبناک باشد که می‌توانید آن را با دستگاه یا قاشق ورز دهید. از ورز دادن با دست خودداری کنید زیرا باعث ایجاد روغن می‌شود. بعد از اینکه خمیر را با دستگاه ورز دادید، آن را جمع کنید و به مدت نیم ساعت بگذارید استراحت کند.

مرحله چهارم

در این مرحله، خمیر را روی سطح کار به ضخامت ۱ سانتی‌متر باز کنید و روی آن را سوراخ کنید و رومال بزنید. کمی کنجد هم روی آن بپاشید. دوباره سوراخ‌های دیگری ایجاد کنید. فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

مرحله پنجم

کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و نان‌ها را روی آن بچینید. سپس آنها را در فر قرار دهید تا بپزند و طلایی شوند. بعد از اینکه نان‌ها از فر خارج شدند، اجازه دهید کمی خنک شوند و سپس آنها را از کاغذ روغنی جدا کنید.