آموزش نان موزی
نان موزی یکی از نان های محبوب و شناخته شده در آمریکا است که معمولاً به عنوان صبحانه یا میانوعده مصرف می شود. این نان به دلیل مواد مغذیاش به خصوص موز، برای ما ایرانیها نیز بسیار مورد پسند است. نان موزی سرشار از پتاسیم است و میتواند گزینه ای سالم برای کودکانی باشد که در حال رشد هستند و به جای تنقلات بیکیفیت مصرف شود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله نان موزی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم نان موزی | |
تخم مرغ | ۱ عدد |
ماست | ۲ قاشق غذا خوری |
شکر | ۲ قاشق غذا خوری |
کره | ۲ قاشق غذا خوری |
وانیل شکری | ۱ بسته ۵ گرمی (معادل ۱ قاشق چای خوری) |
بکینگ پودر | ۱ بسته ۱۰ گرمی (معادل دو و نیم قاشق چای خوری) |
آرد | ۲ تا ۳ لیوان |
مواد داخل نان موزی | |
موز | ۲ عدد |
پنیر لبنه | ۲۵۰ گرم |
پودر نارگیل | ۲ قاشق غذا خوری |
پودر قند | ۲ قاشق غذا خوری |
آموزش نان موزی
مرحله اول
برای درست کردن نان موزی خوشمزه، ابتدا یک کاسه بردارید و تخممرغ، ماست، شکر، کره نرم شده و وانیل را داخل آن بریزید. با دست همه مواد را خوب مخلوط کنید. سپس کمکم آرد را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیری نرم و لطیف به دست بیاید.
مرحله دوم
مقدار آرد به نوع آن و اندازه تخممرغ بستگی دارد، به همین دلیل آرد را کمکم اضافه کنید تا خمیر لطیفی به دست بیاید که به دست نچسبد. در این مرحله مواد میانی نان را آماده میکنیم. ابتدا موزها را خوب له کنید.
مرحله سوم
سپس موز له شده را داخل یک ظرف بریزید و پنیر لبنه، پودر نارگیل و پودر قند را به آن اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. از خمیر تکههایی به اندازه گردو جدا کنید و آنها را گرد کنید.
مرحله چهارم
سپس با وردنه خمیر را باز کنید تا شکل دایرهای بگیرد و وسط آن را با مواد موزی پر کنید. بعد خمیر را به شکل موز خم کنید و خوب بچسبانید. روی سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و خمیرها را بچینید.
مرحله پنجم
حالا نانها را به فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید تا رنگ آنها تغییر کند. سپس نانها را از فر خارج کنید و روی آنها پودر قند بپاشید. وقتی نانها کمی خنک شدند، میتوانید آنها را در ظرف مناسب سرو کنید.