آموزش نان هایدی
نان هایدی یکی از نان های معروف و سنتی کشور فرانسه است که به اشکال مختلف درست میشود. برای اینکه طرز تهیه نان هایدی را به راحتی یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم نان هایدی | |
آرد سفید | ۶۶۰ گرم |
شکر | ۳۲ گرم |
نمک | ۸ گرم |
آب | ۱۶۰ گرم |
شیر | ۲۴۰ گرم |
خمیر مایه فوری | ۸ گرم |
کره | ۵۰ گرم |
آموزش نان هایدی
مرحله اول
برای درست کردن نان هایدی، اول باید آرد سفید را الک کنیم. این کار را سه بار انجام میدهیم و بعد آن را در یک کاسه بزرگ میریزیم. سپس نمک، شکر و خمیر مایه فوری را به آرد اضافه میکنیم.
مرحله دوم
حالا همه این مواد خشک را با یک همزن دستی مخلوط میکنیم تا خوب ترکیب شوند. بعد شیر و آب را به تدریج به این ترکیب اضافه میکنیم و با همزن برقی در سرعت پایین هم میزنیم تا خمیر جمع شود.
مرحله سوم
در این مرحله، کره را به خمیر اضافه میکنیم و با همزن برقی در سرعت بالا به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه هم میزنیم تا کره خوب در خمیر حل شود. اگر خمیر را با دست ورز میدهید، زمان بیشتری لازم است.
مرحله چهارم
حالا یک کاسه مناسب را با کمی روغن چرب میکنیم و خمیر را درون آن میگذاریم. سپس روی آن را با یک کیسه فریزری میپوشانیم و میگذاریم برای ۴۵ دقیقه در یک مکان گرم بماند.
مرحله پنجم
پس از ۴۵ دقیقه که حجم خمیر دو برابر شد، آن را به تکههای کوچکی به اندازه پرتقال تقسیم میکنیم. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و تکههای خمیر را با فاصله روی سینی میچینیم.
مرحله ششم
حالا روی خمیرها را دوباره با یک کیسه فریزر چرب شده میپوشانیم و میگذاریم برای ۳۰ دقیقه استراحت کنند. در همین زمان، فر را بر روی حرارت ۱۹۵ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم تا گرم شود.
مرحله هفتم
پس از ۳۰ دقیقه، به آرامی روی خمیرها با یک تیغ تیز برشهایی ایجاد میکنیم و داخل هر برش یک تکه کوچک کره قرار میدهیم. سپس مقداری آرد را روی خمیرها الک میکنیم.
مرحله هشتم
حالا مقداری آب روی خمیرها اسپری میکنیم و سینی را در وسط فر قرار میدهیم. میگذاریم خمیرها به مدت ۳۰ دقیقه در فر بمانند تا روی آنها طلایی شود. سپس سینی را از فر خارج میکنیم.
مرحله نهم
در نهایت، اجازه میدهیم نان ها کاملاً خنک شوند. سپس آنها را از سینی خارج کرده و در یک ظرف مناسب قرار میدهیم. در آخر، روی ظرف را با یک پارچه نخی میپوشانیم تا نانها نرم شوند و سپس سرو میکنیم.