آموزش نان هزار لا کره ای

نان‌های حجیم و زیبا یکی از پرطرفدارترین انواع نان‌ها هستند. بعضی اوقات نان‌ها را با مواد مختلف پر می‌کنند. نان هزار لا کره‌ای یک نان حجیم و لایه‌ای است که با کره و روغن تهیه می‌شود. این نان در فر پخته می‌شود و می‌تواند به عنوان پیش غذا یا در کنار سوپ و سالاد سرو شود. برای دیدن آموزش کامل و گام به گام تهیه نان هزار لا کره‌ای، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان هزار لا کره ای
آرد ۱ کیلو گرم
شیر ۲ لیوان
ماست نصف لیوان
نمک یک و نیم قاشق چای خوری
بکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
مواد بین لایه ها
کره ۱۲۵ گرم
روغن مایع یک چهارم لیوان
تخم مرغ برای رومال ۲ عدد

آموزش نان هزار لا کره ای

مرحله اول

برای درست کردن نان خوشمزه با خمیر هزار لایه و طعم کره‌ای، یک کاسه بزرگ بردارید. در کاسه شیر، ماست و نمک را بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. بعد کم‌کم آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد.

مرحله دوم

خمیر را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذارید استراحت کند. بعد از استراحت، خمیر را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل چانه یا توپ درآورید. روی سطح کار کمی آرد بپاشید و با وردنه هر قسمت را خیلی نازک پهن کنید.

آموزش نان هزار لا کره ای

در این مرحله، چهار قسمت از خمیر را برای یک نان استفاده می‌کنیم. یک کاسه بردارید و کره را داخل آن بریزید. آن را روی بخار کتری بگذارید تا به آرامی ذوب شود. سپس روغن را به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم

حالا یک لایه خمیر بردارید و با مایع کره و روغن با فرچه روی آن بمالید. سپس لایه دوم خمیر را روی آن قرار دهید. این کار را تا جایی ادامه دهید که چهار لایه روی هم قرار گیرد. روی لایه چهارم هم کمی روغن بمالید.

مرحله پنجم

بعد از این که لایه‌ها را چیدید، خمیر را از یکی از کناره‌ها رول کنید و به صورت حلزون بپیچید. یک سینی فر بردارید و کاغذ روغنی در کف آن بگذارید. سپس خمیر پیچیده شده را روی کاغذ روغنی قرار داده و با دست یا وردنه کمی روی آن فشار دهید تا باز شود.

آموزش نان هزار لا کره ای

حالا یک تخم‌مرغ را روی نان شکسته و روی آن رومال بزنید. برای هر نان کافی است یک تخم‌مرغ استفاده کنید. سپس چهار چانه دیگر را هم به همین ترتیب درست کنید و یک نان دیگر تهیه کنید.

مرحله هفتم

فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. بعد نان‌ها را در طبقه وسط فر قرار دهید و حرارت را از بالا و پایین روشن کنید. وقتی که نان‌ها پخته شدند، می‌توانید چند دقیقه نیز گریل را روشن کنید تا روی نان برشته شود.