آموزش نان هل پسته

نان‌های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان‌های محبوب به حساب می‌آیند. گاهی نان‌ها را با پرکننده و مغزهای مختلف می‌پزند. نان هل پسته یکی از این نان‌هاست. به خاطر وجود عسل در آن و این که بعد از پخت نان‌ها را با عسل می‌مالند، این نان شیرین است و می‌توان آن را به عنوان میان‌وعده یا عصرانه در کنار چای یا قهوه سرو کرد. وجود هل و شکر قهوه‌ای در مغز آن، این نان را بسیار مغذی و خوشمزه می‌کند.

مواد لازم نان هل و پسته
آرد ۳۹۰ گرم
شیر ۱۲۵ گرم
مخمر ۷ گرم
نمک ۱ قاشق چای خوری
پودر هل ۳ گرم
عسل ۴۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شیر خشک ۳۲ گرم
کره ۷۵ گرم
مواد لازم برای فیلینگ
کره ۷۵ گرم
شکر قهوه‌ای ۸۰ گرم
پودر هل ۲ قاشق چای خوری
پودر پسته برای روی نان‌ها به مقدار لازم

دستور پخت نان هل و پسته

مرحله اول

برای تهیه نان هل و پسته خوشمزه، اولین کار این است که یک کاسه بردارید و عسل، شیر، و مخمر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. دقت کنید که شیر باید ولرم باشد. سپس مواد خشک را در یک کاسه دیگر با هم ترکیب کنید و بعد مخلوط شیر را به آن اضافه کنید.

مرحله دوم

حالا تخم‌مرغ‌ها را داخل مخلوط می‌شکنیم و کره‌ای که به دمای اتاق رسیده است را هم اضافه می‌کنیم. همه این‌ها را با هم خوب هم می‌زنیم و حدود ۱۵ دقیقه با دست ورز می‌دهیم تا خمیر یکدست و لطیفی به دست بیاد. حالا کف ظرف را چرب کرده و خمیرها را به شکل چانه درآورده و در ظرف می‌چینیم.

مرحله سوم

روی ظرف را با سلفون می‌پوشانیم و…

“““html

حدود ۱ تا ۲ ساعت، تا وقتی که خمیرها دو برابر شوند، در یک جای گرم استراحت می‌کنیم. سپس یک کاسه دیگر برمی‌داریم و کره نرم شده را به همراه شکر قهوه‌ای و پودر هل اضافه می‌کنیم و با همزن می‌زنیم تا کرمی و یکدست شود.

مرحله چهارم

روی سطح کار آرد می‌پاشیم. بعد، خمیر را با وردنه باز می‌کنیم و مواد فیلینگ را درون خمیر می‌گذاریم. سپس نان را تا کرده و به قسمت‌های مساوی برش می‌زنیم. ته سینی فر را چرب می‌کنیم یا کاغذ روغنی می‌گذاریم.

مرحله پنجم

سپس نان‌ها را با فاصله در سینی می‌چینیم. روی آن‌ها را با سلفون می‌پوشانیم و نیم ساعت دیگر نیز استراحت می‌دهیم. فر را از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم. زرده تخم‌مرغ را در یک کاسه می‌زنیم تا کمی نرم شود.

مرحله ششم

سپس با یک فرچه یا قلمو، روی نان‌ها را رومال می‌کنیم. پودر پسته هم روی آن‌ها می‌پاشیم. نان‌ها را حدود نیم ساعت در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد می‌پزیم. بعد از پخت، کمی عسل را گرم کرده و روی نان‌ها می‌ریزیم.

مطالب پیشنهادی