آموزش نان هویج

نان‌های حجیم و فانتزی یکی از نان‌های محبوب به حساب می‌آید. نان هویج با مخلوطی از پوره هویج تهیه می‌شود. این نان به شکل مخروطی پخته می‌شود و می‌توان داخل آن را با مواد مختلف پر کرد. برای پر کردن این نان‌ها می‌توان از پنیر، گردو و سبزی استفاده کرد. همچنین می‌توان از سالاد الویه یا مواد مشابه برای پر کردن نان‌ها استفاده کرد و به عنوان پیش‌غذا یا فینگر فود در مهمانی‌ها و مجالس سرو کرد. نان هویج به دلیل وجود هویج، سرشار از ویتامین A و آنتی‌اکسیدان است که برای سلامتی کودکان و خانواده‌ها بسیار مفید می‌باشد.

مواد لازم نان هویج
هویج بخارپز ۱۰۰ گرم
آرد ۱۷۰ گرم
شکر ۱۰ گرم
مخمر ۲ گرم
شیر ولرم ۳۰ گرم
سس گوجه‌فرنگی ۲۰ گرم
پودر شیر خشک ۱۰ گرم
خامه تازه آبکی ۱۸گرم
کره ۱۰ گرم
نمک ۱ گرم

آموزش نان هویج

مرحله اول

برای درست کردن نان هویج خوشمزه و جذاب، اول هویج را پوست می‌گیریم، می‌شوییم و بخارپز می‌کنیم. سپس آن را در مخلوط‌کن یا غذا ساز می‌ریزیم و پوره می‌کنیم. در یک کاسه، هویج پوره شده، آرد، شکر، مخمر و شیر ولرم را اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

سپس سس گوجه‌فرنگی و پودر شیر خشک را به مخلوط اضافه می‌کنیم. بعد خامه تازه آبکی را هم اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم تا همه مواد به هم ترکیب شوند. کره را روی بخار کتری ذوب کرده و با نمک به مواد اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

خمیر را خوب مخلوط کرده و حدود یک ساعت استراحت می‌دهیم تا ور بیاید. سپس روی میز را کمی آرد می‌پاشیم و خمیر را با وردنه پهن می‌کنیم. خمیر را به ضخامت نیم سانتی‌متر باز می‌کنیم و با یک خط‌کش برش‌های طولی به عرض یک سانتی‌متر می‌زنیم.

مرحله چهارم

حالا دور مخروط‌های فلزی خمیر را می‌پیچیم. فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم. مخروط‌ها را در فر با همین دما به مدت ۲۵ دقیقه می‌گذاریم تا بپزد. سپس از فر خارج کرده و کنار می‌گذاریم تا خنک شود.

مرحله پنجم

بعد از اینکه کمی خنک شد، نان‌ها را از مخروط جدا کرده و داخل آن را با مواد دلخواه پر می‌کنیم. در نهایت، ساقه جعفری را روی نان می‌گذاریم تا شبیه برگ هویج شود. برای پر کردن نان می‌توانیم از پنیر خامه‌ای یا ترکیبی از پنیر صبحانه و گردو و سبزی استفاده کنیم.