آموزش نان پنیر و گردو

نان های حجیم و فانتزی از جمله نان های محبوب هستند. بعضی اوقات نان ها را با مواد و مغزهای مختلف درست می کنند. نان پنیر و گردو یکی از این نان هاست که با پنیر صبحانه و گردو پر می شود. این نان می تواند به عنوان صبحانه یا عصرانه با چای یا قهوه سرو شود. برای یادگیری طرز تهیه نان پنیر و گردو، با سایت آموزشی و فرهنگی رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان پنیر و گردو
آرد ۵۰۰ گرم
پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
آب ولرم یک چهارم پیمانه
شیر ولرم یک سوم پیمانه
کره نصف پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
نمک ۱ قاشق چای خوری
پنیر صبحانه ۲۵۰ گرم
گردوی خرد شده ۱۰۰ گرم
پودر فلفل سیاه در صورت دلخواه

آموزش نان پنیر و گردو

مرحله اول

برای درست کردن نان پنیر خوشمزه، ابتدا یک کاسه برمی‌داریم و شکر، خمیر مایه و آب ولرم را با هم مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم تا عمل بیاید و کف کند. در یک کاسه دیگر شیر، کره، تخم مرغ و نمک را با هم ترکیب می‌کنیم.

مرحله دوم

بهتر است کره را روی بخار کتری ذوب کنیم و سپس به مخلوط اضافه کنیم. با چنگال مایه را هم می‌زنیم تا مواد کاملاً مخلوط و یکدست شود. سپس آرد را به تدریج اضافه می‌کنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد. حدود ۸ دقیقه به ورز دادن خمیر ادامه می‌دهیم.

مرحله سوم

خمیر را در کاسه قرار می‌دهیم، روی آن را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت ۱ ساعت می‌گذاریم استراحت کند تا حجیم شود. در این حین یک کاسه دیگر برداشته و پنیر صبحانه، گردو و فلفل (اگر خواستید) را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. وقتی خمیر آماده شد، آن را زیر دست می‌زنیم تا پف خمیر نگهداری نشود. فر را به دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم. سپس قالب‌های مافین را چرب کرده و آرد پاشی می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

مرحله پنجم

“““html

ما از خمیر گلوله‌های کوچکی می‌سازیم و داخل هرکدام پنیر قرار می‌دهیم و سپس گلوله‌ها را می‌بندیم. بعد، سه تا از این گلوله‌ها را درون هر قالب مافین کنار هم می‌گذاریم. سپس یک کاسه برمی‌داریم و زرده تخم‌مرغ را با یک قاشق خامه صبحانه مخلوط می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا روی نان‌ها را با این مخلوط رومال می‌کنیم. بعد روی آن‌ها کنجد سیاه می‌پاشیم و نان‌ها را در وسط فر قرار می‌دهیم تا بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزند. برای اینکه سطح نان‌ها طلایی شود، گریل فر را روشن می‌کنیم.

مرحله هفتم

برای بهتر شدن نان، می‌توانیم از بهبود دهنده نان در خمیر استفاده کنیم. وقتی نان‌ها پخته شدند، آن‌ها را از فر خارج کرده و می‌گذاریم کمی سرد شوند. سپس آن‌ها را از قالب بیرون می‌آوریم و سرو می‌کنیم. نان‌ها را بعد از پخت می‌توانیم در فریزر قرار دهیم و وقتی که نیاز داشتیم فقط آن‌ها را گرم کنیم.