آموزش نان پوآچا پیتزایی

نان‌های حجیم و فانتزی جزو نان‌های محبوب به حساب می‌آیند. بعضی وقت‌ها نان‌ها را با مخلفات و مغزهای مختلف درست می‌کنند. نان پوآچا پیتزایی نوعی نان حجیم است که داخل آن از سوسیس سرخ شده یا سوجوک و پنیر پیتزا استفاده می‌شود. این نان به شکل رول پخته می‌شود و می‌تواند به عنوان میان‌وعده، عصرانه یا پیش‌غذا در مهمانی‌ها سرو شود. در تهیه این نان از مخمر استفاده می‌شود که هضم آن را آسان‌تر می‌کند. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان پوآچا پیتزایی، با سایت رضیم در ادامه همراه باشید.

مواد لازم نان پوآچا پیتزایی
شیر ۲ لیوان
آب ۱ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
شکر ۲ قاشق مربا خوری
نمک یک و نیم قاشق مربا خوری
خمیر مایه خشک فوری ۱۰ گرم معادل ۱ قاشق غذا خوری
آرد به مقدار لازم
مواد داخل پواچا
سوسیس و سوجوک به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
مواد لازم برای سس
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
پودر فلفل قرمز و زیره و آویشن به مقدار لازم
آب به مقداری که رب رقیق شود
کره به مقدار لازم برای روی خمیر باز شده
مواد لازم برای رومال
آب نصف لیوان