آموزش نان پیاز داغ

نان‌های حجیم و فانتزی یکی از محبوب‌ترین انواع نان‌ها هستند. گاهی اوقات نان‌ها را با مواد مختلف داخلی تهیه می‌کنند. نان پیاز داغ نیز شبیه این نان‌ها است، با این تفاوت که درون آن، از پیاز داغ استفاده شده است. این نان در فر پخته می‌شود و می‌توان آن را به‌تنهایی یا در کنار پنیر به عنوان یک میان‌وعده سرو کرد. همچنین می‌توان آن را با غذاهای نانی و سوپ‌ها به عنوان ناهار یا شام میل کرد. برای دیدن آموزش نان پیاز داغ با ما در ادامه همراه باشید.

مواد لازم نان پیاز داغ
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ولرم یا ماست ۱ لیوان سر خالی
روغن مایع نصف لیوان
خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذا خوری سر صاف
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
شکر ۱ قاشق مربا خوری
آرد ۳ لیوان
پیاز داغ به مقدار لازم(تقریباً ۱ پیاز متوسط)
زیره و تخم گشنیز کوبیده ۱ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد جهت رومال نان

آموزش نان پیاز داغ

مرحله اول

برای تهیه نان خوشمزه با پیاز داغ، ابتدا پیاز داغ را آماده می‌کنیم. برای این کار، پیاز را شسته و پوست می‌کنیم. سپس با استفاده از رنده درشت آن را رنده می‌کنیم. یک ماهی‌تابه برداشته و آن را با کمی روغن روی حرارت می‌گذاریم.

مرحله دوم

سپس پیازهای رنده‌شده را به ماهی‌تابه می‌زنیم تا طلایی و ترد شوند. وقتی پیازها خوب سرخ شدند، آنها را از روغن خارج کرده و کنار می‌گذاریم. حالا برای تهیه خمیر نان، یک کاسه برمی‌داریم و شیر یا ماست را در آن می‌ریزیم. سپس تخم‌مرغ و روغن مایع را اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، مواد را به خوبی هم می‌زنیم تا کاملاً ترکیب شوند. بعد، شکر، خمیر مایه، نمک و ادویه‌جات را اضافه می‌کنیم و همه مواد را خوب混 می‌کنیم. در نهایت، پودر تخم گشنیز، زیره و پیاز داغ را نیز به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

سپس به تدریج آرد الک شده را اضافه می‌کنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد. خمیر را کمی ورز می‌دهیم و در یک کاسه می‌گذاریم.

“““html

و روی آن را پوشاندیم و به مدت ۱ الی ۲ ساعت در جای گرمی قرار دادیم تا خمیر به طور کامل پف کند و ور بیاید.

مرحله پنجم

کف سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و کمی با روغن چرب می‌کنیم. سپس خمیر را روی سینی قرار می‌دهیم و دوباره با یک پارچه تمیز می‌پوشانیم و حدود ۱۵ دقیقه اجازه می‌دهیم استراحت کند. زرده تخم‌مرغ را در یک کاسه می‌ریزیم.

مرحله ششم

سپس با چنگال هم می‌زنیم تا کاملاً یکدست شود. بعد با فرچه، روی نان را با زرده تخم‌مرغ رومال می‌کنیم. کمی سیاه‌دانه و کنجد روی نان می‌پاشیم و آن را در فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده، قرار می‌دهیم تا طلایی و خوش‌رنگ شود. همچنین می‌توانیم این نان را در قالب کیک بپزیم تا کمی پف کند.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)