آموزش نان پیشی لقمه ای

نان پیشی یکی از نان های خوشمزه و نرم است که می توان با روش های مختلفی تهیه کرد. برای یادگیری کامل مراحل تهیه نان پیشی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان پیشی
ماست هم دمای محیط ۱ لیوان
بیکینگ پودر ۱۰ گرم
جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری سرپر
آرد ۳ لیوان

آموزش نان پیشی

مرحله اول

برای تهیه نان پیشی خوشمزه، ابتدا ماست که به دمای اتاق رسیده را همراه با جوش شیرین، نمک و بیکینگ پودر در یک کاسه ریخته و با یک همزن دستی مخلوط می‌کنیم تا همه‌ی مواد خوب با هم ترکیب شوند. سپس آرد را درون الک می‌ریزیم.

مرحله دوم

در مرحله بعد، آرد را سه بار الک کرده و به آرامی به مخلوط کاسه اضافه می‌کنیم و ورز می‌دهیم تا خمیری نرم و کمی چسبناک به دست آید. به خاطر وجود ماست، خمیر کمی چسبنده خواهد بود.

مرحله سوم

به هیچ وجه خمیر را با آرد اضافی سفت نکنید، چون باعث می‌شود کیفیت نان کاهش یابد. سپس خمیر را روی سطحی که آرد پاشی شده قرار داده و به مدت ۱۰ دقیقه ورز می‌دهیم. بعد از آن، خمیر را به چانه‌های کوچک تقسیم می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا روی خمیر را با یک پارچه تمیز می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کند. بعد از این زمان، خمیر را با وردنه به صورت نازک باز می‌کنیم و دوباره روی آن را با پارچه می‌پوشانیم.

مرحله پنجم

اکنون می‌گذاریم خمیر برای مدتی دیگر استراحت کند، سپس با قیچی مخصوص پیتزا، آن را به قطعات مربعی برش می‌زنیم. یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم قرار داده و به اندازه‌ای روغن در آن می‌ریزیم که نان‌ها درون آن شناور شوند.

مرحله ششم

حالا خمیرها را درون روغن داغ می‌اندازیم و با قاشق از روغن داغ روی آنها می‌ریزیم تا خوب پف کنند. سپس اجازه می‌دهیم که کاملاً طلایی و خوش‌رنگ شوند. در نهایت، نان‌ها را روی یک دستمال می‌گذاریم تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. نوش جان!