آموزش نان کاسترد

نان کاسترد یکی از انواع نان های خوشمزه و ساده است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله آموزش نان کاسترد در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم خمیر نان کاسترد
آرد نان ۲۸۰ گرم
شکر ۲۵ گرم
نمک ۴ گرم
خمیر مایه فوری ۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱۵۰ گرم
کره ۳۰ گرم
مواد لازم کرم کاسترد
شکر ۴۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
نشاسته ذرت ۱۵ گرم
شیر گرم ۲۰۰ گرم
عصاره وانیل ۲ گرم

آموزش نان کاسترد

مرحله اول

برای تهیه نان کاسترد خوشمزه باید در ابتدا کره را از یخچال بیرون بگذارید و بگذارید تا ۳۰ دقیقه در دمای محیط بماند. سپس به درست کردن کرم کاسترد می‌پردازیم. برای این کار، شکر را در یک قابلمه می‌ریزیم.

مرحله دوم

حالا زرده‌های تخم‌مرغ را به قابلمه اضافه می‌کنیم و…

“““html

اضافه کرده و به خوبی مخلوط می‌کنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند. سپس نشاسته ذرت و عصاره وانیل را به قابلمه می‌ریزیم و دوباره هم می‌زنیم تا نشاسته گوله‌گوله نشود.

مرحله سوم

در این مرحله، شیر را به آرامی به قابلمه اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا مواد یکدست شوند. سپس قابلمه را روی حرارت می‌گذاریم و به طور مداوم هم می‌زنیم تا مایه کرم غلیظ شود و به قوام فرنی برسد.

مرحله چهارم

وقتی کرم به غلظت مطلوب رسید، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و روی آن را می‌پوشانیم. سپس اجازه می‌دهیم کرم کاملاً خنک شود و بعد آن را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا استراحت کند.

مرحله پنجم

حال نوبت تهیه خمیر نان است. برای این کار، آرد را در یک کاسه مناسب الک می‌کنیم. سپس خمیر مایه فوری، نمک و شکر را به کاسه اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم تا مواد خشک ترکیب شوند.

مرحله ششم

در مرحله بعد، تخم‌مرغ و شیر را به کاسه اضافه می‌کنیم و با همزن خمیر را خوب هم می‌زنیم تا خمیر چسبناک شود. سپس کره‌ای که به دمای محیط رسیده را به کاسه اضافه کرده و دوباره هم می‌زنیم.

مرحله هفتم

بعد از ورز دادن به مدت ۱۰ دقیقه و زمانی که کره به خوبی در خمیر جذب شد، هم زدن را متوقف کرده و خمیر را چانه می‌گیریم. سپس روی خمیر را با یک سلفون می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم خمیر به مدت ۱ ساعت و نیم تا ۲ ساعت استراحت کند.

مرحله هشتم

پس از این زمان، زمانی که حجم خمیر دو برابر شد، آن را ورز می‌دهیم تا پف اضافی‌اش خارج شود. سپس خمیر را روی سطح کار گذاشته و به ۶ قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم. حالا روی چانه‌ها را با سلفون می‌پوشانیم.

مرحله نهم

در ادامه، اجازه می‌دهیم چانه‌ها به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کنند تا حجیم شوند. بعد از این زمان، چانه‌ها را با وردنه باز کرده و کمی از کرم کاسترد روی آن‌ها می‌ریزیم، سپس یک طرف خمیر را روی کرم می‌پوشانیم.

مرحله دهم

حالا لبه‌های خمیر را فیکس کرده و دوباره روی آن‌ها را با سلفون می‌پوشانیم. سپس اجازه می‌دهیم به مدت ۴۰ دقیقه استراحت کنند. بعد از این زمان، یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم.

مرحله یازدهم

سپس تابه را با کمی روغن مایع چرب کرده و خمیرها را درون تابه قرار می‌دهیم. اجازه می‌دهیم هر طرف آن‌ها به مدت ۵ تا ۶ دقیقه سرخ شود. سپس نان‌ها را به همراه چای سرو می‌کنیم. نوش جان.