“`html
آموزش نان کرمدار توت فرنگی
نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های محبوب محسوب می شوند. گاهی اوقات نان ها را با مواد مختلف و خوشمزه پر می کنند. نان کرمدار توت فرنگی، نان گردی است که وسط آن با کرم و توت فرنگی یا مربای آن پر میشود. این نان را میتوان با میوهها و مرباهای دلخواه تهیه کرد و می توان در وعدههای صبحانه یا عصرانه و حتی به عنوان میان وعده سرو نمود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه نان کرمدار توت فرنگی با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم نان کرمدار توت فرنگی | |
آرد نان فانتزی | ۴۰۰ گرم |
شیر ولرم | ۱۰۰ میلی لیتر |
کفیر یا دوغ بدون نمک یا ماست یا باترمیلک | ۹۰ میلی لیتر |
سفیده تخم مرغ | ۲ عدد |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
کره نرم | ۷۰ گرم |
نمک | یک چهارم قاشق چای خوری |
شکر | ۶۰ گرم |
خمیر مایه خیس | ۱۲ گرم معادل ۴ گرم خمیر مایه فوری |
مواد لازم برای کرم | |
شیر | ۲۵۰ میلی لیتر |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ۴۰ گرم |
وانیل | کمی |
نشاسته ذرت | ۱۰ گرم |
آرد قنادی | ۱۰ گرم |
مواد لازم برای قسمت اشتروسل | |
آرد قنادی “““html |
۵۰ گرم |
شکر | ۲۵ گرم |
کره سرد | ۳۰ گرم |
وانیل | کمی |
نمک | ۱ پنس |
توت فرنگی تازه یا مربا یا مارمالاد | به مقدار لازم |
روش تهیه نان کرمدار توت فرنگی
مرحله اول
برای درست کردن نان کرمدار خوشمزه با طعم توت فرنگی، ابتدا یک کاسه کوچک بردارید. سپس شیر گرم را با یک قاشق چایخوری شکر و ۵۰ گرم آرد مخلوط کنید و بعد خمیر مایه را به آن اضافه کنید. روی آن را بپوشانید تا خمیری درست شود و کمی پف کند.
مرحله دوم
در این مرحله، یک کاسه دیگر را بردارید و کره ذوب شده، سفیده و زرده تخممرغ، باترمیلک یا کفیر، باقیمانده شکر و نمک را مخلوط کنید. سپس خمیر مایه را به ترکیب اضافه کنید و به تدریج آرد را به آن اضافه کنید.
آموزش نان کرمدار توت فرنگی
تمام مخلوط را هم بزنید تا یک خمیر نرم و یکنواخت به دست آید که به دست نمیچسبد. سعی کنید زیاد آرد اضافه نکنید، زیرا ممکن است خمیر سفت شود. حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن را ورز دهید تا خمیری لطیف و کشسان به وجود آید.
مرحله چهارم
اکنون یک کاسه را چرب کنید و خمیر را درون آن بگذارید. روی خمیر را بپوشانید و بگذارید حدود ۶۰ تا ۷۵ دقیقه استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. در این زمان، میتوانید کرم را آماده کنید.
مرحله پنجم
برای تهیه کرم، شیر را در یک قابلمه گرم کنید. دقت کنید که شیر نجوشد. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. در یک کاسه دیگر تخممرغ، وانیل و شکر را بخوبی مخلوط کنید.
آموزش نان کرمدار توت فرنگی
با استفاده از همزن، مایه را بزنید تا رنگ آن روشن شود. سپس آرد و نشاسته را به ترکیب افزوده و هم بزنید. این مخلوط را به آرامی به شیر اضافه کنید و مدام هم بزنید. حالا قابلمه را دوباره روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود.
مرحله هفتم
وقتی مخلوط غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه کنید. روی کرم را با سلفون بپوشانید طوری که سلفون با سطح کرم تماس داشته باشد تا روی آن بسته نشود. سپس بگذارید کرم سرد شود.
مرحله هشتم
در این مرحله، به تهیه قسمت اشتروسل میپردازیم. کره سرد و آرد را در غذاساز بریزید یا با دست مخلوط کنید تا شبیه شن شود. سپس این مخلوط را با بقیه مواد اشتروسل ترکیب کرده و کنار بگذارید.
آموزش نان کرمدار توت فرنگی
خمیری که استراحت کرده و حجم آن دو برابر شده است را به ده قسمت مساوی تقسیم کنید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کمی چرب کنید. خمیرها را با فاصله روی کاغذ روغنی قرار دهید.
مرحله دهم
روی خمیرها را بپوشانید و ۱۵ دقیقه اجازه دهید استراحت کنند. سپس کف لیوان را چرب کرده و با آن روی خمیرها را گود کنید. کنارههای خمیر را با زرده تخممرغ رومال کنید. حالا کرم سرد را درون قسمت گود خمیر بریزید.
مرحله یازدهم
بر روی کرم چند عدد توت فرنگی یا مربا بریزید. سپس روی آن را با اشتروسل بپوشانید. فر را از قبل به دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را درون آن گذاشته و حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بگذارید تا بپزد و روی نانها طلایی شود.
آموزش نان کرمدار توت فرنگی
بخش میوهای و اشتروسل انتخابی است و میتوانید فقط از قسمت کرم استفاده کنید. بعد از پخت نان، آن را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود. سپس از کاغذ روغن جدا کرده و در ظرف مناسب سرو کنید.