آموزش ناگت سیب زمینی

ناگت سیب زمینی یک غذای خوشمزه و محبوب در سراسر دنیاست که با دستورهای متفاوتی تهیه می‌شود. برای یاد گرفتن نحوه درست کردن ناگت سیب زمینی به صورت گام به گام، در ادامه با سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب‌ زمینی ۱ کیلوگرم
کالباس ½ لیوان
پنیر پیتزا ۱ لیوان
سیر ۲ حبه
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید ۴ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
پاپریکا و پودر گوجه به مقدار کافی

آموزش ناگت سیب زمینی

مرحله اول

برای شروع تهیه ناگت سیب زمینی، اول سیب‌زمینی‌ها را بشویید. بعد آنها را در یک قابلمه با آب بگذارید و روی حرارت بگذارید تا خوب بپزند.

مرحله دوم

وقتی سیب‌زمینی‌ها پخته و نرم شدند، آنها را از آب درآورده و بگذارید تا کاملاً سرد شوند. بعد پوست آنها را بکنید و با یک گوشت‌کوب خوب له کنید تا پوره شود.

مرحله سوم

حالا کالباس را با رنده درشت رنده کنید و به پوره سیب‌زمینی اضافه کنید. پنیر پیتزا، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر گوجه را هم اضافه کرده و خوب ورز دهید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.

مرحله چهارم

سیر را با رنده ریز رنده کنید و به مخلوط اضافه کنید. دوباره کمی ورز بدهید تا همه مواد خوب ترکیب شوند. حالا مقداری از خمیر را به اندازه یک گردو بزرگ جدا کرده و به هر شکلی که دوست دارید، درآورید.

مرحله پنجم

حالا ناگت‌ها را در یک سینی مرتب کنید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا کمی استراحت کنند. بعد یک قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و کمی روغن مایع به آن اضافه کنید.

مرحله ششم

اجازه دهید روغن خوب داغ شود. سپس ناگت‌ها را ابتدا در آرد سفید بزنید تا کاملاً پوشش داده شوند. بعد آنها را در تخم‌مرغ زده و در نهایت در پودر سوخاری بزنید تا خوب کاور شوند.

مرحله هفتم

حالا ناگت‌ها را در روغن داغ بیندازید و اجازه دهید خوب سرخ شوند. وقتی سرخ شدند، آنها را از قابلمه خارج کرده و روی دستمال مخصوص گذاشته تا روغن اضافی‌شان خارج شود. در نهایت آنها را با سس دلخواه سرو کنید. نوش جان!