آموزش نبات فوری

نبات یک نوع شیرینی خوشمزه است که از نیشکر تهیه می‌شود و به خاطر اینکه گرمی دارد، برای سلامتی بدن و درمان برخی بیماری‌ها مثل سرد مزاجی بسیار مناسب است. برای یادگیری کامل و گام به گام نحوه درست کردن نبات فوری، تا انتهای مطلب با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای نبات فوری
شکر ۳ لیوان
شیر یا آب یک لیوان
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
عرق هل چند قطره
کره یا روغن مایع به مقدار لازم
خلال پسته به مقدار لازم
گلبرگ گل محمدی به مقدار لازم

آموزش نبات فوری

مرحله اول

برای درست کردن نبات خوشمزه، ابتدا شیر و شکر را در یک ظرف مناسب مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار بدهید و گاهی بهم بزنید. باید شکر کاملاً حل شده و در شیر ذوب شود.

نکته: شما می‌توانید به جای شیر از آب استفاده کنید.

مرحله دوم

اگر شکر خالص نبود و می‌خواهید که نبات عطر و طعم بهتری داشته باشد، می‌توانید یک سفیده تخم‌مرغ را خوب بزنید تا از حالت لختگی درآید.

مرحله سوم

حالا در حین اینکه شیر و شکر در حال جوشاندن هستند، سفیده را به آن اضافه کنید و چند دقیقه صبر کنید. سفیده به یک طرف ظرف خواهد رفت و با جرم شکر ترکیب می‌شود.

مرحله چهارم

زمانی که سفیده تخم‌مرغ جرم شکر را به خود گرفت، با قاشق آن را از روی مایع جمع کرده و دور بریزید تا مواد صاف و یکدست شوند و بافت آن بلوری شود.

مرحله پنجم

یک مقدار زعفران را در آب جوش بریزید و چند دقیقه زمان دهید تا دم بکشد، سپس مقداری از آن را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا عطر و طعم و رنگ زعفران در مایع پخش شود.

مرحله ششم

چند عدد هل را سوراخ کنید و در آب جوش قرار دهید تا عطر آن آزاد شود. بعد، آن را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید. برای راحتی می‌توانید از عرق هل استفاده کنید.

مرحله هفتم

وقتی مایع به غلظت مناسبی رسید که نه زیاد چسبنده و نه براق باشد، آن را از روی حرارت بردارید.

مرحله هشتم

کف یک سینی فلزی را کمی با کره یا روغن مایع چرب کنید و مایع را در سینی بریزید و در یک مکان صاف قرار دهید تا ضخامت مواد در همه قسمت‌ها یکنواخت شود.

مرحله نهم

وقتی مایع هنوز گرم است، مقداری خلال پسته و گلبرگ گل محمدی روی آن بریزید و در دمای اتاق بگذارید تا کمی بماند و خودش را بگیرد.

مرحله دهم

بعد از حدود ده دقیقه، با یک چاقوی تیز، روی نبات را برش‌هایی با شکل و اندازه دلخواه بزنید و دوباره بگذارید تا کامل خودش را بگیرد و آماده شود. سپس نبات‌ها را از سینی خارج کنید.

مرحله یازدهم

نبات‌ها را در یک ظرف مناسب و دربسته قرار دهید و در یخچال یا فریزر نگهداری کنید. از این نبات‌ها می‌توانید به عنوان قند یا شیرینی همراه با چای استفاده کنید.