آموزش نبات فوری
نبات یک نوع شیرینی خوشمزه است که از نیشکر تهیه میشود و به خاطر اینکه گرمی دارد، برای سلامتی بدن و درمان برخی بیماریها مثل سرد مزاجی بسیار مناسب است. برای یادگیری کامل و گام به گام نحوه درست کردن نبات فوری، تا انتهای مطلب با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای نبات فوری | |
شکر | ۳ لیوان |
شیر یا آب | یک لیوان |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
عرق هل | چند قطره |
کره یا روغن مایع | به مقدار لازم |
خلال پسته | به مقدار لازم |
گلبرگ گل محمدی | به مقدار لازم |
آموزش نبات فوری
مرحله اول
برای درست کردن نبات خوشمزه، ابتدا شیر و شکر را در یک ظرف مناسب مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار بدهید و گاهی بهم بزنید. باید شکر کاملاً حل شده و در شیر ذوب شود.
نکته: شما میتوانید به جای شیر از آب استفاده کنید.
مرحله دوم
اگر شکر خالص نبود و میخواهید که نبات عطر و طعم بهتری داشته باشد، میتوانید یک سفیده تخممرغ را خوب بزنید تا از حالت لختگی درآید.
مرحله سوم
حالا در حین اینکه شیر و شکر در حال جوشاندن هستند، سفیده را به آن اضافه کنید و چند دقیقه صبر کنید. سفیده به یک طرف ظرف خواهد رفت و با جرم شکر ترکیب میشود.
مرحله چهارم
زمانی که سفیده تخممرغ جرم شکر را به خود گرفت، با قاشق آن را از روی مایع جمع کرده و دور بریزید تا مواد صاف و یکدست شوند و بافت آن بلوری شود.
مرحله پنجم
یک مقدار زعفران را در آب جوش بریزید و چند دقیقه زمان دهید تا دم بکشد، سپس مقداری از آن را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا عطر و طعم و رنگ زعفران در مایع پخش شود.
مرحله ششم
چند عدد هل را سوراخ کنید و در آب جوش قرار دهید تا عطر آن آزاد شود. بعد، آن را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید. برای راحتی میتوانید از عرق هل استفاده کنید.
مرحله هفتم
وقتی مایع به غلظت مناسبی رسید که نه زیاد چسبنده و نه براق باشد، آن را از روی حرارت بردارید.
مرحله هشتم
کف یک سینی فلزی را کمی با کره یا روغن مایع چرب کنید و مایع را در سینی بریزید و در یک مکان صاف قرار دهید تا ضخامت مواد در همه قسمتها یکنواخت شود.
مرحله نهم
وقتی مایع هنوز گرم است، مقداری خلال پسته و گلبرگ گل محمدی روی آن بریزید و در دمای اتاق بگذارید تا کمی بماند و خودش را بگیرد.
مرحله دهم
بعد از حدود ده دقیقه، با یک چاقوی تیز، روی نبات را برشهایی با شکل و اندازه دلخواه بزنید و دوباره بگذارید تا کامل خودش را بگیرد و آماده شود. سپس نباتها را از سینی خارج کنید.
مرحله یازدهم
نباتها را در یک ظرف مناسب و دربسته قرار دهید و در یخچال یا فریزر نگهداری کنید. از این نباتها میتوانید به عنوان قند یا شیرینی همراه با چای استفاده کنید.