آموزش نودل با سوسیس

نودل با سوسیس یک نوع غذای خوشمزه و معروف در تمام دنیا است که خیلی ها آن را دوست دارند. برای یادگیری روش کامل تهیه این غذا، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
نودل ۳ بسته
قارچ ۱۰ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
سس فلفلی تند ۱ قاشق غذاخوری
سوسیس ۲ عدد
نمک، فلفل سیاه و پودر سیر به مقدار کافی

آموزش نودل با سوسیس

مرحله اول

برای درست کردن نودل با سوسیس، در ابتدا پیاز را به شکل ریز خرد کرده و در یک ماهیتابه می‌ریزیم. سپس ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن مایع به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا پیاز را تفت می‌دهیم تا نرم و کمی شفاف شود. سپس سوسیس را به اندازه‌های دلخواه برش می‌زنیم و به همراه نمک، فلفل سیاه و پودر سیر به ماهیتابه اضافه می‌کنیم. آن را تفت می‌دهیم تا سوسیس‌ها سرخ شوند.

مرحله سوم

در این مرحله، فلفل دلمه‌ای و قارچ را به قطعات دلخواه خرد کرده و به ماهیتابه اضافه می‌کنیم. سپس تفت دادن را ادامه می‌دهیم تا آب قارچ کاملاً بخار شود. حالا رب گوجه‌فرنگی را به ماهیتابه اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، سس فلفلی تند را به ماهیتابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا رب گوجه‌فرنگی خوب سرخ شود. در این فاصله، یک قابلمه مناسب را نیمه پر از آب کرده و آن را روی حرارت بالا قرار می‌دهیم تا آب به جوش بیاید.

مرحله پنجم

حالا ادویه مخصوص نودل را به قابلمه اضافه کرده و زمانی که آب جوش آمد، نودل‌ها را بدون خرد کردن در قابلمه قرار می‌دهیم. اجازه می‌دهیم نودل‌ها به مدت ۵ دقیقه در آب جوش بمانند تا پخته و نرم شوند.

مرحله ششم

پس از ۵ دقیقه، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و نودل‌ها را درون آبکش می‌ریزیم. سپس آن‌ها را بدون آبکشی کردن به ماهیتابه حاوی مواد اصلی اضافه می‌کنیم و مخلوط کرده و به مدت ۵ دقیقه دیگر تفت می‌دهیم تا طعم‌ها خوب ترکیب شوند.

مرحله هفتم

پس از اینکه همه چیز خوب تفت داده شد، ماهیتابه را از روی حرارت برمی‌داریم و نودل را در ظرف سرو می‌ریزیم. در نهایت، نودل‌ها را به دلخواه با برگ ریحان و پنیر پارمزان یا سس باربیکیو تزئین کرده و سرو می‌کنیم. نوش جان!