آموزش نودل کره ای

نودل یکی از غذاهای خوشمزه است که در کشورهایی مثل کره و ژاپن تهیه می‌شود و تنوع زیادی در طعم‌ها و روش‌های پخت دارد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه نودل کره ای با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
نودل ۱ بسته
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
سویا سس ۲ قاشق غذاخوری
جعفری ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش نودل کره ای

مرحله اول

برای درست کردن نودل کره ای، ابتدا سینه مرغ را به نوارهای نازک برش می‌زنیم. سپس پیاز را به صورت ریز خرد کرده و در یک تابه کمی روغن زیتون یا روغن مایع می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم.

مرحله دوم

پیاز را به تابه اضافه می‌کنیم و خوب تفت می‌دهیم تا نرم و شفاف شود. سپس فلفل دلمه‌ای را ریز خرد کرده و با کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می‌کنیم و مجدد تفت می‌دهیم.

مرحله سوم

حالا مرغ را به تابه اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا مواد ترکیب شوند. درب تابه را می‌گذاریم تا فلفل دلمه‌ای نرم شود و مرغ هم کاملاً پخته شود.

مرحله چهارم

در این مرحله یک قابلمه را تا نیمه آب پر کرده و روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم تا آب سریع‌تر به جوش بیاید. سپس یک قاشق چایخوری نمک به آب اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم آب به جوش بیاید.

مرحله پنجم

وقتی آب جوش آمد، نودل را به آب اضافه می‌کنیم و بر اساس زمان نوشته شده روی بسته‌بندی، اجازه می‌دهیم نودل کاملاً بپزد. وقتی نودل نرم شد، آن را در یک آبکش می‌ریزیم تا آب اضافی خارج شود.

مرحله ششم

نودل را به تابه‌ای که مرغ و سایر مواد را داریم اضافه می‌کنیم و با هم مخلوط می‌کنیم. اگر می‌خواهید نودل رنگ قرمز بگیرد، می‌توانید به آن کمی رب گوجه‌فرنگی یا سس کچاپ اضافه کنید.

مرحله هفتم

اگر از رب گوجه‌فرنگی استفاده می‌کنید، آن را قبل از اضافه کردن به نودل به مدت کوتاهی تفت دهید. در پایان، وقتی همه مواد به خوبی مخلوط شدند، نودل را در ظرف سرو می‌ریزیم و با جعفری تزئین می‌کنیم.