آموزش هلو کباب

هلو کباب یکی از انواع کوفته های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که اصالت آن متعلق به کرمانشاه می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
لپه ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد درشت
سیب زمینی ۱ عدد درشت
گردو ½ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
مواد لازم سس کوفته
پیاز ۲ عدد درشت
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
آلو بخارا ½ پیمانه
زعفران دم کرده ¼ فنجان
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و دارچین به مقدار کافی

دستور پخت هلو کباب

تفت دادن پیاز ها

برای تهیه هلو کباب کرمانشاهی ابتدا باید سس کوفته را درست کنیم، برای این منظور پیازها را به صورت خلالی متوسط خرد می کنیم و در یک قابلمه مناسب به همراه مقداری روغن تفت می دهیم تا پیازها به طور کامل کاراملی شوند.

افزودن ادویه

در این مرحله مقداری دارچین، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به پیاز اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم تا با هم ترکیب شوند. سپس رب گوجه فرنگی را به این مخلوط اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن، سایر مواد را هم به آن اضافه می کنیم تا بتوانیم سس خوبی درست کنیم. خوبی تفت می‌دهیم تا طعم خامی رب گوجه‌فرنگی گرفته شود.