آموزش همبرگر با تن ماهی

اگر می‌خواهید غذای متفاوتی درست کنید، امروز یک پیشنهاد ویژه برای‌تان داریم. “تن برگر” یک غذای بسیار خوشمزه و خاص است که با ترکیب تن ماهی و ادویه‌های خوش عطر و طعم به شکل همبرگر تهیه می‌شود. تن ماهی سرشار از پروتئین و ویتامین‌های مختلف است و برای سلامتی بدن دارای خواص زیادی است. پیشنهاد می‌کنیم این غذا را به عنوان ناهار یا شام خاص برای خانواده خود درست کنید و مطمئن باشید که عزیزان‌تان با طعم لذیذ این غذا شگفت‌زده خواهند شد و از شما می‌خواهند که دوباره آن را درست کنید.

“““html

مواد لازم همبرگر تن ماهی
تن ماهی 2 عدد
نان تست 2 عدد
تخم‌مرغ 1 عدد
سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
سیر 1 قاشق چایخوری
لیمو ترش ½ لیمو
پیازچه 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
آویشن 1 قاشق چایخوری
پودر پاپریکا 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مواد لازم پیاز کاراملی
پیاز 3 عدد
شکر قهوه‌ای 1 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق چایخوری
مواد لازم سس برگر
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
سس کچاپ 1 قاشق چایخوری
سکره سفید ½ قاشق چایخوری
خیارشور 4 عدد

آموزش تهیه همبرگر با تن ماهی

مرحله اول

در اولین مرحله، تخم مرغ را بشکنید و آن را با مایونز در یک کاسه بریزید. سپس نصف یک لیمو ترش تازه را همراه با نمک و فلفل روی مخلوط بریزید و همه مواد را خوب هم بزنید. برای طعم بهتر همبرگر، می‌توانید از پودر پاپریکا، پودر سیر و آویشن هم استفاده کنید.

مرحله دوم

تمام مواد را با هم ترکیب کنید تا عطر ادویه‌ها به مایه برگر نفوذ کند. در این مرحله، دو عدد نان تست برشته را در یک ظرف جدا رنده کنید. سپس این نان رنده شده را به همراه تن ماهی و پیازچه به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و خوب هم بزنید.

مرحله سوم

اجازه دهید مایه کمی استراحت کند تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. بهتر است تن ماهی را قبل از استفاده به مدت ۲۰ دقیقه در آب جوش بپزید. سپس مواد را به شکل همبرگر درآورید. یک تابه را روی گاز قرار دهید و کف آن را با کمی روغن چرب کنید.

مرحله چهارم

همبرگرهای تهیه شده از مایه تن ماهی و تخم مرغ را درون تابه قرار دهید و هر طرف را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با حرارت ملایم سرخ کنید. برای تهیه پیاز کاراملی، یک تابه دیگر را روی گاز قرار دهید و پیازهای رنده شده یا نگینی را داخل آن بریزید.

مرحله پنجم

سپس مقداری آب و روغن را به آن اضافه کنید و تفت دهید. وقتی که پیازها نرم شدند، کره را اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه، شکر قهوه‌ای را درون تابه بریزید و هم بزنید. بگذارید مواد حدود ۱۵ دقیقه روی حرارت بمانند.

مرحله ششم

در یک کاسه متوسط، خیارشور رنده‌شده را به همراه سس کچاپ و مایونز بریزید و سرکه سفید را نیز اضافه کنید. همه مواد سس را خوب با هم ترکیب کنید تا طعم‌ها به هم نفوذ کنند و ترکیب homogén شود.

مرحله هفتم

در مرحله آخر، نان‌های همبرگر را باز کنید و در لایه زیرین سس را بزنید. سپس روی آن ریحان و همبرگر را قرار دهید. خیارشور و پیاز کاراملی را نیز روی همبرگرها بگذارید و نان را ببندید. حالا همبرگر تن ماهی شما آماده است! می‌توانید آن را با خانواده‌تان میل کنید.

مطالب پیشنهادی