“`html
آموزش همبرگر تخم مرغ
همبرگر یکی از ساندویچهای محبوب است. همبرگر تخم مرغ با استفاده از تخم مرغ، کالباس یا ژامبون، پنیر و سبزیجات درست میشود و میتواند یک صبحانه یا میان وعده لذیذ باشد. این غذا را میتوان برای کل خانواده درست کرد و باعث میشود صبحانهای کامل و خوشمزه سرو کنید. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه همبرگر تخم مرغ، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم همبرگر تخم مرغ | |
تخم مرغ | به مقدار لازم |
پنیر ورقهای | به مقدار لازم |
کالباس یا ژامبون | به مقدار دلخواه |
گوجه و کاهو | به مقدار لازم |
سس کچاپ و خردل یا سس سفید | به مقدار لازم |
نان همبرگر | به مقدار لازم |
آموزش همبرگر تخم مرغ
مرحله اول
برای درست کردن همبرگر تخم مرغ خوشمزه، ابتدا تخم مرغها را در یک کیسه فریزر بگذارید و سپس در یک قابلمه مناسب قرار دهید. قابلمه را تا نیمه با آب پر کنید و روی حرارت زیاد بگذارید تا جوش بیاید.
مرحله دوم
بعد از حدود ۲۰ دقیقه که تخم مرغها در آب جوش پختند، آنها را زیر آب سرد میگیریم تا خنک شوند. سپس پوست تخم مرغها را با یکی از این روشها جدا کنید. حالا تخم مرغها را روی میز قرار دهید و از وسط نصف کنید.
مرحله سوم
در این دستور از تخم مرغها به عنوان نان همبرگر استفاده میشود. در ادامه، پنیر ورقهای، کالباس، گوجه، کاهو و ژامبون را در وسط تخم مرغها قرار دهید. میتوانید از سس خردل یا سس سفید هم برای طعم بهتر استفاده کنید.