آموزش واویشکا بوقلمون
واویشکا بوقلمون یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در شمال ایران است. برای یادگیری کامل طرز تهیه این غذا، در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه بوقلمون | ۵۰۰ گرم |
گوجه فرنگی | ۸ عدد متوسط |
پیاز | ۴ عدد متوسط |
سیر | ۲ حبه |
غوره بی دانه | ½ فنجان |
کره | ۵۰ گرم |
فلفل قرمز | ½ قاشق چایخوری |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش واویشکا بوقلمون
مرحله اول
برای درست کردن واویشکای بوقلمون، ابتدا باید گوشت بوقلمون را با ۲ لیوان آب در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بالا قرار دهید تا آب جوش بیاید. سپس کفهایی که روی آب میآید را پاک کنید و دور بریزید.
مرحله دوم
دقت کنید که جوشاندن گوشت بوقلمون فقط به خاطر از بین بردن بوی ناخوشایند آن است و نیازی به پختن کامل آن نداریم. سپس گوشت را آبکشی کرده و به تکههای کوچک مانند گوشت خورشتی برش دهید.
مرحله سوم
حالا پیاز و سیر را با دقت خرد کنید. سپس یک تابه روی حرارت میگذاریم و کمی روغن داخل آن میریزیم. پیاز و سیر را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت میدهیم تا نرم شوند.
مرحله چهارم
زمانی که سیر و پیاز سرخ شدند، کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد شود. سپس تکههای گوشت بوقلمون را همراه کره، دارچین و پاپریکا به تابه اضافه کنید.
مرحله پنجم
گوشت بوقلمون را تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و کمی سرخ شود. سپس غوره را اضافه کنید. بعد گوجهفرنگیها را رنده کرده یا پوره کنید و به تابه اضافه کنید و با بقیه مواد خوب مخلوط کنید.
مرحله ششم
در این مرحله درب تابه را بگذارید و اجازه دهید خوراک به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد. وقتی گوشت بوقلمون پخته و واویشکا جا افتاد، آن را در ظرف مورد نظر سرو کنید و میتوانید به همراه نان یا برنج میل کنید.