آموزش واویشکا دل و جگر

واویشکای دل و جگر یک غذای سنتی و محبوب در استان گیلان است که با روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. اگر می‌خواهید طرز تهیه کامل و گام به گام این غذا را یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
جگر گوسفندی ½ جگر
پیاز ۱ عدد
جگر سفید گوسفند ½ جگر سفید
دل گوسفند ½ دل
گوجه فرنگی ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن مایع به مقدار کافی

آموزش واویشکا دل و جگر

مرحله اول

برای درست کردن واویشکای دل و جگر خوشمزه، ابتدا جگر گوسفند را شسته و در آبکش می‌گذاریم تا آب اضافی آن خارج شود. سپس دل گوسفند را از وسط برش می‌زنیم و به خوبی آن را شستشو می‌دهیم.

مرحله دوم

دل را نیز در آبکش قرار می‌دهیم تا آب اضافی‌اش خارج شود. بعد از آن، جگر سفید را نیز می‌شوییم و در آبکش می‌گذاریم تا آب اضافی آن هم برود. سپس جگر گوسفند را روی تخته گوشت می‌گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله، جگر را به قطعات بزرگ مکعبی خرد می‌کنیم. همچنین، جگر سفید و دل را نیز به همین صورت خرد می‌کنیم. سپس پیاز را پوست کنده و به قطعات کوچک مکعبی خرد می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و کمی روغن مایع داخل آن بریزید. سپس به محض داغ شدن، پیازهای خرد شده را به تابه اضافه کرده و چند دقیقه تفت می‌دهیم تا پیازها نرم و شفاف شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله کمی زردچوبه به پیاز اضافه می‌کنیم و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا بوی خامی زردچوبه از بین برود. سپس دل را اضافه می کنیم…

“““html

به همراه جگر و جگر سفید، آن‌ها را در تابه می‌ریزیم و سپس تفت می‌دهیم تا رنگشان تغییر کند.

مرحله ششم

حالا رب گوجه‌فرنگی را به مخلوط دل و جگر اضافه می‌کنیم و ادامه می‌دهیم تا بوی خامی رب از بین برود و رنگ آن باز شود. سپس گوجه‌فرنگی‌ها را می‌شوییم و پوستشان را جدا می‌کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله، گوجه‌فرنگی را به اندازه دلخواه خرد کرده و به مخلوط دل و جگر اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. بعد نمک، فلفل سیاه و زعفران دم‌کرده را به واویشکا اضافه می‌کنیم و همه را با هم مخلوط می‌کنیم.

مرحله هشتم

حالا حدود ۱ تا ۲ لیوان آب روی واویشکای دل و جگر می‌ریزیم و حرارت را زیاد می‌کنیم تا آب به جوش بیاید. زمانی که آب جوش آمد، حرارت را کم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم دل و جگر به طور کامل بپزد.

مرحله نهم

در انتها، وقتی آب واویشکای دل و جگر به طور کامل تبخیر شد، حرارت را خاموش می‌کنیم و مخلوط را در ظرف مورد نظرمان می‌کیم. در پایان، این غذای خوشمزه را با نان تازه یا برنج سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)