آموزش ویفر رنگارنگ
ویفر یکی از بیسکویتهای خوشمزه و محبوب در سراسر دنیاست که میتوان آن را با مواد متفاوت درست کرد. ویفر از لایههای نان ترد و کرم تهیه میشود. این نان، نازک و ترد است و میتواند به شکلهای گوناگون با یا بدون روکش و با طعمهای مختلف باشد. برای کسانی که فرزند کوچکی دارند و به دنبال یک میانوعده سالم و خوشمزه هستند، پیشنهاد میشود که ویفر را به طور خانگی و سالم تهیه کنند. برای یادگیری کامل و مرحلهبهمرحله ساخت ویفر رنگارنگ، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم ویفر رنگارنگ | |
آرد سفید | ۱ لیوان |
پودر قند یا شکر آسیاب شده | یک سوم لیوان |
روغن مایع | نصف لیوان |
مواد لازم برای سس کارامل | |
شکر | ۱ لیوان |
خامه صبحانه | ۱۰۰ گرم |
کره | ۲۵ گرم |
نان میکادو یا نان ویفر | به مقدار لازم |
آموزش ویفر رنگارنگ
مرحله اول
برای تهیه ویفر رنگارنگ، ابتدا آرد را دو بار الک می کنیم و در تابه میریزیم. آن را به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم تفت میدهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس روغن مایع را به آن اضافه میکنیم.
مرحله دوم
حالا به مدت پنج دقیقه دیگر روی حرارت تفت میدهیم تا کمی سرخ شود و سپس حرارت را خاموش میکنیم. پودر قند را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. اگر مخلوط سفت بود، کمی روغن مایع اضافه میکنیم تا نرمتر شود.
مرحله سوم
بعد از آن، وانیل را اضافه کرده و هم میزنیم تا مخلوط یکدستی حاصل شود. سپس این مخلوط را کنار میگذاریم و سراغ درست کردن سس کارامل میرویم. برای سس کارامل، شکر را در یک تابه بزرگ ریخته و روی شعله ملایم قرار میدهیم.
مرحله چهارم
وقتی که شکر ذوب شد و شروع به حباب زدن کرد، آن را هم میزنیم تا کاملاً حل شود. سپس کره را اضافه کرده و هم میزنیم. باید خامه را نیز روی حرارت بگذاریم تا داغ شود.
مرحله پنجم
زمانی که کره کاملاً ذوب شد، خامه را هم به مخلوط شکر اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شود. اگر سس خیلی غلیظ باشد، کمی آب ولرم به آن اضافه میکنیم. حالا نان میکادو را آماده میکنیم.
مرحله ششم
روی نان کارامل را پخش میکنیم، سپس دوباره یک لایه نان میکادو روی آن میگذاریم و کرم را که باید گرم باشد، روی آن ریخته میشود. اگر کرم سرد باشد، ویفر به خوبی آماده نمیشود. در پایان یک لایه دیگر نان میکادو روی آن میگذاریم.
مرحله هفتم
حالا دوباره سس کارامل را روی لایه آخر نان میزنیم و یک لایه دیگر نان میگذاریم. باید دقت کنیم که سس کارامل خیلی غلیظ نباشد تا به راحتی روی نان پخش شود. خوب آن را فشار میدهیم تا به هم بچسبند.
مرحله هشتم
در نهایت یک جسم سنگین روی ویفر میگذاریم و چند ساعت در یخچال قرار میدهیم. پس از آن، ویفر را از یخچال بیرون میآوریم و به شکل دلخواه برش میزنیم. ویفر ما آماده است. این ویفر به مواد خاصی نیاز ندارد و به راحتی و سریع آماده میشود و نیازی به فر ندارد.