آموزش پاستای لیمویی
پاستای لیمویی یکی از انواع خوشمزه و خاص پاستا است که به شیوههای مختلفی تهیه میشود. اگر میخواهید طرز تهیه این پاستا را به صورت گام به گام یاد بگیرید، به ادامه مطلب در سایت آموزشی رضیم بپیوندید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
اسپاگتی | ۱ بسته |
لیمو ترش تازه | ۲ عدد |
روغن زیتون | ۵ قاشق سوپخوری |
سیر | ۲ حبه |
برگ ریحان | ۱ دسته کوچک |
پنیر پارمیزان | ۴ قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش پاستای لیمویی
مرحله اول
برای درست کردن پاستای لیمویی خوشمزه، ابتدا یک قابلمه مناسب بردارید و تا نیمه آن را با آب پر کنید و کمی نمک به آن اضافه کنید. سپس قابلمه را روی شعله زیاد بگذارید و منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید.
مرحله دوم
وقتی آب به جوش آمد، اسپاگتی را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید که به آرامی بپزد و نرم شود. در همین حین، پوست لیموها را با رنده ریز بزنید.
مرحله سوم
حالا آب لیموها را بگیرید و پوست لیمو، پنیر پارمزان و روغن زیتون را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب مخلوط کنید تا مواد خوب ترکیب شوند. وقتی اسپاگتی کاملاً پخته شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم
یک لیوان از آب داخل قابلمه را برای تنظیم غلظت سس کنار بگذارید. سپس اسپاگتی را آبکشی کنید و به کاسه سس اضافه کنید. ریحان را بشویید، بزرگ خرد کنید و به کاسه سس اضافه کنید.
مرحله پنجم
همه مواد را خوب مخلوط کنید تا تمام اسپاگتی به سس آغشته شود. سپس مقداری از آب اسپاگتی که کنار گذاشتهاید، به کاسه اضافه کنید تا طعم سس بهتر شود. یادتان باشد که به خاطر نمک موجود در آب اسپاگتی و پنیر، نمک را با احتیاط اضافه کنید.
مرحله ششم
در این مرحله، کمی فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس روی اسپاگتی، مقداری پنیر پارمزان و ریحان خردشده بریزید و با برشهای لیموی تازه تزیین کرده و سرو کنید. نوش جان!