“`html
آموزش پاستا با سوسیس
پاستا با سوسیس یکی از غذاهای خوشمزه و معروف در دنیا است که روشهای زیادی برای تهیه آن وجود دارد. پاستا به خاطر تنوع زیادش، محبوبیت بالایی در ایتالیا دارد و به همراه انواع سسها و مواد مختلف سرو میشود. یکی از روشهای جدید تهیه پاستا، استفاده از سوسیس دودی و پنیر پارمزان است که طعم بسیار خوبی به این غذا میدهد. این پاستا میتواند گزینهای عالی برای طرفداران غذاهای فست فودی باشد. علاوه بر سوسیس و پنیر پارمزان، از مواد دیگری مثل فلفل دلمهای و گوجهفرنگی نیز در این غذا استفاده میشود. برای یادگیری طرز تهیه این غذا، با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
پاستا | 400 گرم |
پیاز | 1 عدد متوسط |
سیر | 2 حبه |
سوسیس دودی | 250 گرم |
فلفل دلمهای قرمز | 250 گرم |
پوره گوجهفرنگی | 1 پیمانه |
پنیر پارمزان | 100 گرم |
آویشن | 1 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور تهیه پاستا با سوسیس
مرحله اول
برای تهیه پاستا با سوسیس دودی، ابتدا گوجهفرنگیها را تمیز شسته و پوست آنها را میگیریم و به صورت ریز رنده میکنیم و کنار میگذاریم. سپس فلفل دلمهای را شسته و کلاهک و دانههای داخل آن را خارج میکنیم.
مرحله دوم
بعد فلفل دلمهای را به شکل مکعبهای کوچک خرد میکنیم و در یک بشقاب قرار میدهیم. سپس سوسیسها را هم به همان اندازه خرد کرده و کنار میگذاریم. بعد پیاز و سیر را پوست کنده و میشوییم.
مرحله سوم
حالا پیاز و سیر را به صورت نگینی خرد میکنیم. یک تابه را روی حرارت ملایم میگذاریم و کمی روغن زیتون به آن اضافه میکنیم. اجازه میدهیم روغن داغ شود و سپس پیازها را در تابه میریزیم و تفت میدهیم تا نرم شوند.
مرحله چهارم
سپس سیرها را اضافه میکنیم و آنها را خوب تفت میدهیم تا رنگشان تغییر کند. وقتی سیرها کمی سرخ شد، پوره گوجهفرنگی را به تابه میافزاییم و دوباره مواد را تفت میدهیم تا آب گوجهفرنگیها بخار شود و سس غلیظتر شود.
مرحله پنجم
بعد در یک قابلمه متوسط آب میریزیم و روی حرارت زیاد میگذاریم تا زودتر بجوش بیاید. بعد کمی نمک به آن اضافه میکنیم و…
“““html
پاستاها را به آب در حال جوش اضافه میکنیم و منتظر میمانیم تا بپزند.
مرحله ششم
یک تابه بزرگ روی حرارت میگذاریم و کمی روغن در آن میریزیم. منتظر میمانیم تا روغن گرم شود، سپس فلفل دلمهایهای خرد شده و سسها را به آن اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم.
مرحله هفتم
در این مرحله سس را چک میکنیم. اگر سس غلیظ شده باشد، حرارت را خاموش میکنیم. سپس وقتی سوسیسها و فلفل دلمهایها سرخ شدند، سس را به آنها اضافه میکنیم. بعد به پاستاها سر میزنیم و اگر خوب پخته شده بودند، آنها را آبکشی میکنیم.
مرحله هشتم
حالا مواد و سس را به تابه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. آویشن را روی پاستاها میپاشیم تا همه جا با سس و مواد پوشانده شود. در آخر، پنیر پارمیزان رنده شده را روی پاستاها میریزیم و در تابه را میگذاریم.
مرحله نهم
اجازه میدهیم با حرارت ملایم، پنیرها ذوب شوند. همچنین میتوانید تابه را داخل فر بگذارید و به مدت ۱۰ دقیقه پنیر را روی پاستاها ذوب کنید. وقتی پاستای سوسیس دودی آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر ریخته و سرو میکنیم.