آموزش پاستا با سوسیس

پاستا با سوسیس یکی از غذاهای خوشمزه و معروف در دنیا است که روش‌های زیادی برای تهیه آن وجود دارد. پاستا به خاطر تنوع زیادش، محبوبیت بالایی در ایتالیا دارد و به همراه انواع سس‌ها و مواد مختلف سرو می‌شود. یکی از روش‌های جدید تهیه پاستا، استفاده از سوسیس دودی و پنیر پارمزان است که طعم بسیار خوبی به این غذا می‌دهد. این پاستا می‌تواند گزینه‌ای عالی برای طرفداران غذاهای فست فودی باشد. علاوه بر سوسیس و پنیر پارمزان، از مواد دیگری مثل فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی نیز در این غذا استفاده می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه این غذا، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
پاستا 400 گرم
پیاز 1 عدد متوسط
سیر 2 حبه
سوسیس دودی 250 گرم
فلفل دلمه‌ای قرمز 250 گرم
پوره گوجه‌فرنگی 1 پیمانه
پنیر پارمزان 100 گرم
آویشن 1 قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور تهیه پاستا با سوسیس

مرحله اول

برای تهیه پاستا با سوسیس دودی، ابتدا گوجه‌فرنگی‌ها را تمیز شسته و پوست آن‌ها را می‌گیریم و به صورت ریز رنده می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. سپس فلفل دلمه‌ای را شسته و کلاهک و دانه‌های داخل آن را خارج می‌کنیم.

مرحله دوم

بعد فلفل دلمه‌ای را به شکل مکعب‌های کوچک خرد می‌کنیم و در یک بشقاب قرار می‌دهیم. سپس سوسیس‌ها را هم به همان اندازه خرد کرده و کنار می‌گذاریم. بعد پیاز و سیر را پوست کنده و می‌شوییم.

مرحله سوم

حالا پیاز و سیر را به صورت نگینی خرد می‌کنیم. یک تابه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و کمی روغن زیتون به آن اضافه می‌کنیم. اجازه می‌دهیم روغن داغ شود و سپس پیازها را در تابه می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا نرم شوند.

مرحله چهارم

سپس سیرها را اضافه می‌کنیم و آن‌ها را خوب تفت می‌دهیم تا رنگشان تغییر کند. وقتی سیرها کمی سرخ شد، پوره گوجه‌فرنگی را به تابه می‌افزاییم و دوباره مواد را تفت می‌دهیم تا آب گوجه‌فرنگی‌ها بخار شود و سس غلیظ‌تر شود.

مرحله پنجم

بعد در یک قابلمه متوسط آب می‌ریزیم و روی حرارت زیاد می‌گذاریم تا زودتر بجوش بیاید. بعد کمی نمک به آن اضافه می‌کنیم و…

“““html

پاستاها را به آب در حال جوش اضافه می‌کنیم و منتظر می‌مانیم تا بپزند.

مرحله ششم

یک تابه بزرگ روی حرارت می‌گذاریم و کمی روغن در آن می‌ریزیم. منتظر می‌مانیم تا روغن گرم شود، سپس فلفل دلمه‌ای‌های خرد شده و سس‌ها را به آن اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله سس را چک می‌کنیم. اگر سس غلیظ شده باشد، حرارت را خاموش می‌کنیم. سپس وقتی سوسیس‌ها و فلفل دلمه‌ای‌ها سرخ شدند، سس را به آنها اضافه می‌کنیم. بعد به پاستاها سر می‌زنیم و اگر خوب پخته شده بودند، آنها را آبکشی می‌کنیم.

مرحله هشتم

حالا مواد و سس را به تابه اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. آویشن را روی پاستاها می‌پاشیم تا همه جا با سس و مواد پوشانده شود. در آخر، پنیر پارمیزان رنده شده را روی پاستاها می‌ریزیم و در تابه را می‌گذاریم.

مرحله نهم

اجازه می‌دهیم با حرارت ملایم، پنیرها ذوب شوند. همچنین می‌توانید تابه را داخل فر بگذارید و به مدت ۱۰ دقیقه پنیر را روی پاستاها ذوب کنید. وقتی پاستای سوسیس دودی آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر ریخته و سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)