آموزش پاستا تالیاتلی میگو
پاستا تالیاتلی میگو یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در شمال ایتالیا است که با روشهای مختلف تهیه میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله این غذای خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پاستا تالیاتلی | ۱۵۰ گرم |
کیپرز | ۱۲ گرم |
آب لیمو ترش تازه | ۱۲ گرم |
کره | ۲۰ گرم |
روغن زیتون | ۳۰ گرم |
سیر | ۱ حبه بزرگ |
میگو | ۵ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش پاستا تالیاتلی میگو
مرحله اول
برای درست کردن پاستا تالیاتلی میگو، ابتدا باید یک برش کوچک در پشت میگوها ایجاد کنیم تا رگ سیاه رنگ آن بیرون بیاید. این کار باعث میشود میگو بعد از پخت بوی بدی نداشته باشد. سپس یک قابلمه را بر روی حرارت قرار میدهیم.
مرحله دوم
سپس کره و روغن زیتون را به قابلمه اضافه میکنیم. بعد از آن، سیر را با رنده ریز رنده کرده و به مخلوط اضافه میکنیم. حالا مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه میکنیم و این ترکیب را تفت میدهیم تا عطر سیر به خوبی آزاد شود.
مرحله سوم
بعد از آن، آب لیمو ترش تازه را به قابلمه اضافه میکنیم و میگذاریم مخلوط روی حرارت بماند تا سس کمی غلیظ شود. همزمان، یک قابلمه پر از آب را روی حرارت زیاد میگذاریم تا بجوشد، سپس پاستا را به آن اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه پاستا کاملاً پخته و نرم شد، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و پاستا را آبکشی میکنیم. سپس میگوها را شسته و به همراه کیپرز به قابلمه حاوی سس اضافه میکنیم و به مدت ۳ دقیقه زمان میدهیم تا بپزند.
مرحله پنجم
بعد از این زمان، پاستا را به همراه کمی از آبی که در آن پخته شده به قابلمه اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. سپس اجازه میدهیم خوراک به مدت ۵ دقیقه روی حرارت بماند تا مزهها با هم ترکیب شوند. نوش جان.