آموزش پاستا با سوسیس دودی
پاستا یکی از غذاهای معروف ایتالیایی است که با ترکیب انواع مَکَع های مختلف مانند اسپاگتی و مواد و سس های گوناگون درست میشود. این پاستا با استفاده از سوسیس دودی درست میشود که طعم خاص و دودی آن باعث میشود مزهای متفاوت داشته باشد. سس این پاستا از پوره گوجهفرنگی، پیاز، روغن زیتون و سیر تهیه میشود که با سوسیس و پاستا ترکیب خوبی ارائه میدهد. میتوان این غذا را به عنوان پیشغذا در مهمانیها یا به عنوان شام تهیه کرد.
مواد لازم برای ۳ نفر | |
سوسیس دودی | ۲۵۰ گرم |
پاستا | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
سیر | ۳ حبه |
پوره گوجهفرنگی | ۱ پیمانه |
پنیر پارمزان | ۱۰۰ گرم |
آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
دستور تهیه پاستا با سوسیس دودی
مرحله اول
برای درست کردن پاستا با سوسیس دودی ابتدا یک قابلمه بزرگ بردارید و آن را تا نیمه پر از آب کنید. سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، پاستا و کمی نمک را به آن اضافه کنید.
مرحله دوم
حالا اجازه دهید پاستا به مدت حدود ۱۰ دقیقه بجوشد تا خوب پخته شود. بعد از پختن، آن را آبکش کنید و کنار بگذارید. سپس یک تابه بردارید و کمی روغن زیتون در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.
مرحله سوم
در این مرحله، پیاز را بشویید، پوست بکنید و خرد کنید. پیاز خرد شده را داخل تابه روغن گرم شده بریزید و کمی سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و سبک شود. بعد از اینکه پیاز نرم شد، پوره گوجهفرنگی را به آن اضافه کنید.
مرحله چهارم
سپس کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا سس غلیظ شود. در یک تابه دیگر، کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا سوسیسها را که به صورت حلقهای خرد کردهاید در روغن بریزید و سرخ کنید.
مرحله پنجم
بعد از اینکه سوسیسها سرخ شدند، سس گوجهفرنگی را به آنها اضافه کنید. سپس پاستای آبکش شده را هم به ترکیب اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا سس تمام پاستا را بپوشاند. بعد از آن، سطح پاستا را با پنیر رنده شده بپوشانید.
مرحله ششم
حالا در تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم پنیر ذوب شود. همچنین میتوانید مواد را به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر ذوب شود. در پایان، پاستا با سوسیس دودی را در ظرف مناسب برای سرو قرار دهید.