“`html
آموزش پاستا گوشت
بیکد زیتی (Baked ziti) یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی و آمریکایی است. این غذا با استفاده از پاستای زیتی و نوعی سس تهیه میشود. برای تهیه آن، سس ابتدا پخته میشود و در همین حال، پاستا در آب و نمک پخته میشود. سس میتواند یک سس ساده گوجه فرنگی باشد یا از سس مارینارا و غیره تشکیل شده باشد و همچنین ممکن است حاوی گوشت و سبزیجات باشد. روشهای مختلفی برای تهیه این غذا وجود دارد و معمولاً از پنیرهای مختلفی مانند پنیر پارمزان، گودا، ریکوتا، موزارلا و چدار استفاده میشود. به همین دلیل هر چه پنیر بیشتری استفاده کنید، غذا خوشمزهتر خواهد بود. این غذا واقعاً خوشمزه و دلپذیر است و مطمئناً با یک بار درست کردن آن، به یکی از وعدههای غذایی مورد علاقهتان تبدیل میشود. اگر زیتی در دسترس نبود، میتوانید از پاستای دیگری مانند پنه ریگاته استفاده کنید. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا گوشت، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم پاستا گوشت | |
کره هم دما | ۵۵ گرم |
شیر | سه چهارم پیمانه |
آرد | ۳ پیمانه |
تخممرغ | ۱ عدد |
شکر | ۴۵ گرم |
خمیر مایه | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری سر خالی |
پودر سیر | ۱ قاشق چایخوری |
گوشت چرخکرده | ۲۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
گوجه پوره شده | ۴ عدد |
رب گوجهفرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
کچاپ | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل و نمک | به میزان لازم |
اورگانو یا ریحان پودر شده | ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری |
آموزش پاستا گوشت
مرحله اول
“““html
برای تهیه پاستای خوشمزه با گوشت چرخ کرده، اول از همه پیاز را شسته و به شکل ریز خرد میکنیم. سپس آن را با کمی روغن و پودر سیر سرخ میکنیم تا پیاز نرم و شفاف شود و با پودر سیر خوب مخلوط گردد.
مرحله دوم
در این مرحله گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. بعد از آن، گوجه فرنگیها را ریز میکنیم و با نصف فنجان آب به تابه اضافه میکنیم. حالا صبر میکنیم تا گوشت به خوبی بپزد.
مرحله سوم
وقتی آب درون تابه تمام شد، رب گوجه فرنگی، کچاپ، فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه میکنیم. کمی اورگانو یا ریحان خشک نیز میزنیم. حالا مخلوط گوشت را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا جا بیفتد.
مرحله چهارم
همزمان پاستا را در آب جوش و نمک میپزیم تا کمی نرم شود. باید دقت کنیم که پاستا کمپخته باشد، یعنی دور آن پخته و وسطش هنوز کمی خام باشد؛ زیرا در فر هم میخواهد بپزد. در این مرحله باید مرتب تست کنیم تا نسوزد، چون اگر پخته شود، در فر نرم میشود.
مرحله پنجم
زمانی که پاستا پخته شد، آن را آبکشی میکنیم. ظرف فر را خوب چرب میکنیم و نیمی از پاستا را در آن میریزیم. سپس خامه معمولی را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. پنیر گودا و کمی پنیر پیتزا را نیز به آن اضافه میکنیم.
مرحله ششم
سپس سس گوشت را اضافه میکنیم و بقیه پاستا را روی آن میریزیم. پس از آن، مابقی مواد گوشتی را هم اضافه میکنیم. در آخر پنیر پیتزا را روی آن میپاشیم، روی ظرف را با فویل میپوشانیم و در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار میدهیم تا بپزد.