آموزش پالاک چیکن

پالاک چیکن یک نوع خورش مرغ است که از غذاهای معروف و خوشمزه هندوستان، به ویژه شمال هند، به شمار می‌رود. در این خورش مانند بسیاری از غذاهای هندی، از ادویه‌های معطر و خوشبو استفاده می‌شود که باعث خوش‌طعم و خوش‌عطر بودن آن می‌گردد. این خوراک معمولاً با نان یا برنج سرو می‌شود. واژه پالاک به معنای برگ سبز یا اسفناج است و در این خوراک به کار می‌رود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه پالاک چیکن، با سایت آموزشی رضیم در ادامه مطلب همراه باشید.

“““html

مواد لازم برای ۴ نفر
برگ اسفناج ۲۵۰ گرم
روغن و کره به مقدار لازم
چوب دارچین ۱ تکه
برگ بو ۲ عدد
میخک ۳ عدد
هل سبز شکسته ۳ عدد
پیاز درشت ۱ عدد
سیر و زنجبیل تازه رنده شده ۱ قاشق غذا خوری
چیلی سبز ۳ عدد
زردچوبه یک چهارم قاشق چای خوری
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز یا فلفل کشمیری ۱ قاشق چای خوری
درام ماسالا ۱ قاشق چای خوری
گوجه فرنگی ۱ عدد
ران مرغ ۵۰۰ گرم
نمک به مقدار لازم
شنبلیله خشک ۱ قاشق غذا خوری
خامه ۲ قاشق غذا خوری

آموزش پالاک چیکن

مرحله اول

برای درست کردن این غذای خوشمزه و معروف هندی به اسم پالاک چیکن، در ابتدا باید اسفناج‌ها را آماده کنیم. برای این کار، برگ‌های اسفناج را جدا کرده و خوب می‌شوییم. بعد یک قابلمه را پر از آب کرده و روی شعله می‌گذاریم تا به جوش بیاید.

مرحله دوم

سپس اسفناج‌ها را به آب جوش اضافه کرده و اجازه می‌دهیم دو دقیقه بجوشند. بعد آنها را در یک آبکشی ریخته و بعد از اینکه خنک شدند، در صافی گذاشته و اجازه می‌دهیم تا آب آنها کاملاً خارج شود. حالا اسفناج‌ها را پوره می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

مرحله سوم

یک قابلمه برمی‌داریم و کمی روغن و کره در آن می‌ریزیم تا داغ شود. سپس چوب دارچین، برگ بو، میخک و هل سبز شکسته شده را به آن اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم. پیاز را می‌شوییم، پوست می‌گیریم و به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم.

مرحله چهارم

پیازهای خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم تا نرم و طلایی شوند. سپس سیر و زنجبیل رنده‌شده و چیلی سبز خرد شده را به آنها اضافه کرده تا عطر خوبی بگیرد.

مرحله پنجم

حالا زردچوبه، پودر تخم گشنیز، فلفل قرمز و گرام ماسالا را به مواد اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم. گوجه‌فرنگی‌ها را می‌شوییم و خیلی ریز خرد کرده یا آنها را رنده می‌کنیم. سپس به قابلمه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا کمی نرم شود و رنگ آن باز شود.

مرحله ششم

در این مرحله، ران‌های مرغ را خرد کرده و به قابلمه اضافه می‌کنیم تا کمی سرخ شوند و رنگ بگیرند. سپس کمی آب و نمک به آن می‌زنیم و درب قابلمه را می‌گذاریم تا مرغ بپزد. دقت کنید که بعد از پخت، غذا نباید خیلی آبکی باشد.

مرحله هفتم

بعد از اینکه مرغ‌ها پخته شدند، پوره اسفناج را به قابلمه اضافه می‌کنیم. از این به بعد بهتر است حرارت را کم کنیم تا رنگ اسفناج تیره نشود. همچنین شنبلیله خشک و خامه را به غذا اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. سپس از روی حرارت برداشته و سرو می‌کنیم.