آموزش پاکورا سیب زمینی

پاکورا یا پاکوره یک غذای سنتی از هند است. این غذا شبیه کوکو است، اما بدون تخم‌مرغ و با ادویه‌های بیشتری درست می‌شود. پاکورا سیب‌زمینی از سیب‌زمینی، پیاز و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود و می‌توان آن را در روغن سرخ کرد یا با بخارپز آماده کرد. اگر این غذا را با بخارپز درست کنیم، می‌توانیم آن را یک غذای گیاهی و کم‌کالری در نظر بگیریم. پاکورا را می‌توان به‌عنوان میان‌وعده یا عصرانه سرو کرد یا با نان به‌عنوان وعده اصلی میل نمود. همچنین می‌ توانیم با گوجه‌گیلاسی و زیتون، پاکوراها را تزئین کنیم و به‌عنوان فینگر فود در مهمانی‌ها سرو نماییم. برای مشاهده آموزش کامل پاکورای سیب‌زمینی در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز ۲ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
گشنیز خرد شده یک چهارم پیمانه
نمک به مقدار لازم
زیره یک چهارم قاشق چای خوری
زردچوبه یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل قرمز یک چهارم قاشق چای خوری
آرد نخودچی خام ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری
آرد برنج ۲ قاشق غذا خوری
گرم ماسالا یک چهارم قاشق چای خوری

آموزش پاکورا سیب زمینی

مرحله اول

برای درست کردن پاکورای خوشمزه، ابتدا پیازها را بشویید و پوست بکنید. بعد آن‌ها را به شکل خلالی ریز خرد کنید. سپس با دست پیازها را کمی فشار دهید و در یک کاسه بریزید. سیب‌زمینی‌ها را نیز بشویید و پوست بکنید.

مرحله دوم

در این مرحله، سیب‌زمینی‌ها را با رنده ریز رنده کرده و به پیازها اضافه کنید. مخلوط را با دست به خوبی هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. سپس گشنیز خرد شده را اضافه کرده و دوباره هم بزنید.

مرحله سوم

حالا ادویه‌ها را کم‌کم به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید. در آخر، آردها را هم به مخلوط اضافه کنید. اگر احساس کردید که مخلوط خیلی شل است، می‌توانید کمی آرد نخودچی بیشتر اضافه کنید. از مواد به اندازه گلوله‌های کوچک بردارید و کنار بگذارید. یک تابه بردارید.

مرحله چهارم

کمی روغن در تابه گرم کنید. سپس گلوله‌ها را درون آن سرخ کنید. این غذا به تخم‌مرغ نیاز ندارد و با فشردن سیب‌زمینی و پیاز و افزودن آرد، بافت منسجمی پیدا می‌کند. پس از سرخ شدن گلوله‌ها،

مرحله پنجم

پاکوراها را در ظرف مناسب بگذارید و با سس کچاپ یا سس گوجه و سبزیجات سرو کنید. این غذا می‌تواند به‌عنوان میان‌وعده یا با نان به‌عنوان وعده اصلی مصرف شود. همچنین می‌توانید به‌جای تابه و روغن از بخارپز استفاده کنید.