آموزش پاکوره آرد

پاکورا یا پاکوره یکی از غذاهای سنتی هندی است. این غذا شبیه کوکو است، اما بدون تخم‌مرغ تهیه می‌شود و ادویه‌های بیشتری دارد. پاکوره آرد از ترکیب آرد گندم و برنج به همراه سبزیجات مختلف درست می‌شود و با پیاز و ادویه‌های گوناگون مخلوط و در روغن سرخ می‌شود یا در بخارپز پخته می‌شود. می‌توانید این غذا را به عنوان میان‌وعده، عصرانه یا همراه با نان به عنوان وعده اصلی میل کنید. همچنین، با استفاده از گوجه‌فرنگی گیلاسی و زیتون می‌توانید پاکوره‌ها را تزیین کنید و در مهمانی‌ها به عنوان فینگر فود سرو کنید. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله پاکوره آرد با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد برنج ۲ قاشق غذا خوری
آرد سفید ۱ لیوان
ماست نصف لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
پودر تخم گشنیز و فلفل قرمز به مقدار لازم
آویشن و پودر زنجبیل و پاپریکا به مقدار لازم
نمک ۱ قاشق مربا خوری
آب یک سوم لیوان
پیاز قرمز ۱ عدد متوسط
فلفل دلمه‌ای نصف یک عدد
سیر دو حبه
گشنیز خرد شده نصف لیوان

آموزش پاکوره آرد

مرحله اول

برای تهیه پاکوره خوشمزه و سریع، در ابتدا سیر را رنده کرده و با گشنیز خرد شده در یک کاسه بریزید. سپس پیاز قرمز و فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کرده و به سبزیجات اضافه کنید.

مرحله دوم

در این مرحله، در یک کاسه دیگر آرد برنج و آرد گندم را با هم ترکیب کنید و دوباره الک کنید تا یکدست شود. حالا ماست، بکینگ پودر و آب را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود.

مرحله سوم

سپس ادویه‌ها و نمک را اضافه کرده و هم بزنید تا یک خمیر نسبتا شل و یکدست ایجاد شود. حالا سبزیجات را به خمیر اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس یک تابه را با روغن روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

مرحله چهارم

در مرحله آخر، با قاشق از مخلوط برمی‌داریم و در روغن سرخ می‌کنیم. وقتی کاملاً سرخ و طلایی شد، روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن آن گرفته شود. سپس مربا یا سس دلخواه را روی آن ریخته و در یک ظرف مناسب سرو کنید.