آموزش پای پیتزایی

فست فودها امروز جایگاه ویژه‌ای در زندگی ما دارند. به همین خاطر، خیلی از مردم برای غذا خوردن به رستوران‌ها می‌روند یا خودشان در خانه درست می‌کنند. پای پیتزا یکی از این فست فودها است. “پیتزا پای” طوری آماده می‌شود که شبیه پیتزای معمولی است، اما یک لایه خمیر اضافی روی آن قرار می‌گیرد تا به شکل پای دربیاید. این غذا را می‌توان به صورت شخصی برای جشن‌ها و مهمانی‌ها تهیه کرد. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله پای پیتزایی، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.

مواد لازم پای پیتزایی
آرد سه و نیم پیمانه
نمک ۲ قاشق چای خوری
شکر ۱ قاشق چای خوری
خمیر مایه فوری یک و نیم قاشق چای خوری
آب به میزان کافی

آموزش پای پیتزایی

مرحله اول

برای تهیه پای پیتزایی خوشمزه، ابتدا آرد را با نمک و شکر مخلوط کنید. سپس خمیر مایه و آب را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر درست شود. در انتها روغن زیتون را اضافه کنید.

مرحله دوم

در این مرحله خمیر را ورز دهید تا نرم شود. سپس خمیر را در یک کاسه کمی چرب شده بگذارید و بگذارید استراحت کند تا حجمش دو برابر شود. بعد از استراحت، خمیر را به ۴ قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را جداگانه باز کنید.

مرحله سوم

حالا خمیر را به آرامی در سینی فر بگذارید. سپس مواد دلخواه برای پر کردن را روی خمیر بریزید و اگر خواستید، پنیر پیتزا اضافه کنید. این نوع پیتزا به دلیل بسته بودن خمیر، نیازی به پنیر برای چسباندن مواد ندارد.

مرحله چهارم

مطمئن شوید که مواد با فاصله از لبه‌های خمیر قرار گرفته باشند و آب یا روغن اضافی نداشته باشد. حالا خمیر دوم را روی آن قرار دهید و لبه‌های خمیر را محکم کنید. روی خمیر کمی آب یا شیر اسپری کنید و کنجد سیاه و سفید روی آن بپاشید.

مرحله پنجم

اگر دوست دارید می‌توانید از تخم مرغ برای رومال استفاده کنید. سپس بگذارید نیم ساعت دیگر استراحت کند. فر را روی دمای ۲۲۰ درجه روشن کنید و بالا و پایین را با هم روشن کنید. حدود ۲۰ دقیقه بگذارید تا بپزد و خمیر برشته شود.

مرحله ششم

توجه کنید که با این مقدار مواد، دو عدد پای پیتزای حدود ۲۵ سانتی متری خواهیم داشت. برای برش زدن بهتر است کمی صبر کنید تا خنک شود و سپس برش بزنید. مواد پرکننده می‌تواند بسته به سلیقه شما شامل گوشت، سبزیجات یا غذاهای دریایی باشد.