آموزش پای چوپان با مرغ

پای چوپان یا شپردز پای یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرلندی است که می‌توان به شیوه‌های مختلف آن را درست کرد. برای یادگیری کامل نحوه تهیه پای چوپان با مرغ، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ نواری خرد شده ۶۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
فلفل دلمه ای رنگی به میزان لازم
هویج ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پاپریکا و ادویه مرغ به میزان لازم
گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
سیب زمینی ۳ تا ۴ عدد
شیر ۱ لیوان
آب یک و نیم قاشق غذا خوری
کره ۱۰۰ گرم
خامه ۲ قاشق غذا خوری

آموزش پای چوپان با مرغ

مرحله اول

برای درست کردن پای چوپان خوشمزه با مرغ، ابتدا سینه مرغ را به صورت نازک خرد کرده و پیاز را به شکل نگینی ریز می‌ریزیم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت می‌گذاریم و کمی روغن در آن می‌ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله، مرغ و پیاز را به تابه اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم تا کمی سبک شوند. سپس سیر و فلفل دلمه‌ای‌های خرد شده و هویج نازک برش خورده را هم اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حال همه مواد را با هم تفت می‌دهیم تا به هم خوب ترکیب شوند. سپس نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، ادویه مرغ و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و مقداری تفت می‌دهیم. بعد از اینکه خوب تفت خوردند، شعله گاز را خاموش می‌کنیم.

مرحله چهارم

سیب‌زمینی‌های متوسطی که قبلاً با پوست پخته‌ایم را پوست می‌گیریم و آن‌ها را پوره می‌کنیم.