آموزش پای گوشت چرخ کرده

پای گوشت چرخ کرده شبیه به پای های دیگر است و از یک لایه خمیر تشکیل می شود که با مواد گوشتی و پنیر پر می شود. این غذا می تواند به عنوان وعده اصلی یا پیش غذا سرو شود. همچنین می توان آن را در قالب های تک نفره درست کرد و در مهمانی ها یا جشن ها سرو نمود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه پای گوشت چرخ کرده، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم پای گوشت چرخ کرده
آرد ۲ لیوان
کره ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
زردچوبه و پودر کاری به مقدار لازم
نمک و فلفل و آویشن به مقدار لازم
پنیر پیتزا یا موزارلا به میزان لازم
آناناس چند تکه
تخم مرغ ۳ عدد
ساور کریم یا ماست یک و نیم لیوان

آموزش پای گوشت چرخ کرده

مرحله اول

برای تهیه پای گوشت خوشمزه، ابتدا خمیر پای را آماده می کنیم. می توانیم از خمیر آماده هم استفاده کنیم. برای تهیه خمیر، کره سرد و سفت را با چاقو خرد می کنیم. سپس آن را در غذاساز می ریزیم.

مرحله دوم

آرد را به مخلوط اضافه کرده و با غذاساز هم می زنیم. وقتی که کمی مخلوط شد، چند قاشق غذاخوری آب یخ به آن اضافه می کنیم و دوباره می زنیم. سپس مخلوط را در یک کیسه نایلونی قرار داده و به مدت نیم ساعت در یخچال می گذاریم تا استراحت کند.

مرحله سوم

در این مرحله، مواد داخل پای را به دلخواه آماده می کنیم. برای تهیه پای گوشت چرخ کرده، پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس آن را به شکل نگینی ریز خرد می کنیم. سیب زمینی را هم شسته و پوست کرده و به صورت نگینی برش می زنیم.

مرحله چهارم

یک تابه را با مقدار کمی روغن روی حرارت می گذاریم تا داغ شود. سپس سیب زمینی ها را در آن سرخ می کنیم. وقتی سیب زمینی ها سرخ شده و طلایی شدند، آنها را از تابه خارج می کنیم. پیاز را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا نرم و طلایی شود.

مرحله پنجم

گوشت را به مخلوط اضافه می کنیم و…

“““html

آن را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا خوب پخته شود. سپس سیب‌زمینی‌های سرخ‌کرده، زردچوبه، پودر کاری، نمک، فلفل و آویشن را اضافه کرده و دوباره تفت می‌دهیم. مهم این است که مخلوط آبکی نشود و خشک باقی بماند. سپس خمیر را در کف ظرف پای پخش می‌کنیم.

مرحله ششم

با چنگال کمی روی خمیر را سوراخ می‌کنیم و آن را در قسمت وسط فر به مدت یک ربع ساعت با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد می‌پزیم. وقتی که نان پخته شد و کمی رنگ گرفت، آن را از فر خارج می‌کنیم و کمی پنیر را روی خمیر داغ می‌ریزیم.

مرحله هفتم

سپس مخلوط گوشت چرخ‌کرده را روی پنیر می‌ریزیم. چند تکه آناناس و پنیر موزارلا رنده شده نیز روی گوشت ریخته می‌شود. حالا یک کاسه برمی‌داریم و تخم‌مرغ‌ها را درون آن می‌شکنیم. بعد ماست یا ساور کریم را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم.

مرحله هشتم

در آخرین مرحله، این مخلوط را روی گوشت، پنیر و آناناس می‌ریزیم و به مدت نیم ساعت در فر با دمای ۱۸۵ درجه سانتی‌گراد می‌پزیم. اگر بخواهید، می‌توانید به جای ساور کریم از شیر استفاده کنید و به جای پنیر موزارلا نیز می‌توانید پنیر پیتزا بگذارید.