آموزش پسته پلو
پسته پلو یک غذای قدیمی ایرانی است که در حال حاضر کمتر تهیه میشود. اگر میخواهید طرز تهیه این غذا را به صورت گام به گام یاد بگیرید، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
برنج | ۳ تا ۴ پیمانه |
مغز پسته تازه | ۲ پیمانه |
شوید خشک | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش پسته پلو
مرحله اول
برای درست کردن پسته پلو، ابتدا برنج را در یک کاسه با آب بگذارید. سپس ۱ قاشق نمک به آن اضافه کنید و بگذارید چند ساعت خیس بخورد. اگر برنج تازه است، مدت زمان خیساندن کوتاهتر است.
مرحله دوم
یک قابلمه مناسب را تا نیمه با آب پر کرده و روی اجاق قرار دهید تا به جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، ۱ قاشق غذاخوری روغن و ۱ قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید.
مرحله سوم
برنج خیسانده شده و مغز پسته را به آب جوش اضافه کنید و چند دقیقه صبر کنید تا آب دوباره به جوش آید. وقتی این اتفاق افتاد، با قاشق کفهایی که روی آب میآید را جمع کرده و دور بریزید.
مرحله چهارم
به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه صبر کنید تا برنج نیمپز شود. بعد از ۸ دقیقه، چند تا دانه برنج را تست کنید. اگر اطراف برنج نرم و داخل آن کمی سفت بود، زمان آبکشی برنج فرا رسیده است.
مرحله پنجم
در قابلمهای که برای پسته پلو در نظر گرفتهاید، مقداری روغن ریخته و سپس برای ته دیگ، سیبزمینی برش خورده یا نان لواش را در کف قابلمه بچینید.
مرحله ششم
حالا مقداری از مخلوط برنج و پسته را روی ته دیگ بریزید و کمی شوید خشک روی برنج بپاشید. این کار را ادامه دهید تا تمام مواد در قابلمه قرار گیرد و در آخر زعفران دمکرده را به آرامی روی برنج بریزید.
مرحله هفتم
یک شعله پخشکن روی حرارت ملایم قرار دهید و قابلمه را روی آن بگذارید تا به مدت یک تا یک و نیم ساعت دم بکشد. در پایان پسته پلو را با مرغ یا ماهیچه سرو کنید.