آموزش پلو با مرغ و نخود
برنج یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در دنیا است و با روشهای مختلفی تهیه و سرو میشود. یکی از انواع این برنجها، برنج مخلوط است که با حبوبات و گوشت یا مرغ آماده میشود. پلو با مرغ و نخود یکی از این غذاهاست که ریشهاش به ترکیه برمیگردد. در این غذا از تکههای بزرگ مرغ استفاده میشود که بعد از پختن به برنج اضافه میگردد. برنج و نخود با آب مرغ به صورت کته و دمی طبخ میشوند. این غذا به دلیل داشتن نخود بسیار مغذی و خوشمزه است و میتواند تنوع خوبی برای سفره خانواده باشد. برای آموزش کامل و مرحله به مرحلهی پلو با مرغ و نخود با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۵ نفر | |
برنج | ۲ لیوان |
آب مرغ | ۳ لیوان |
نخود پخته شده | ۱ لیوان |
مرغ | ۳ تا ۴ تکه |
کره | ۲ قاشق غذا خوری |
روغن | نصف استکان |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
آموزش پلو با مرغ و نخود
مرحله اول
برای درست کردن پلو با مرغ و نخود، ابتدا مرغ را به تکههای کوچک برش دهید و خوب بشویید. سپس یک قابلمه مناسب بردارید و با کمی روغن روی حرارت ملایم گرم کنید. تکههای مرغ را درون آن سرخ کنید تا رنگ آنها طلایی شود.
مرحله دوم
وقتی مرغها به خوبی سرخ شدند، کمی ادویه و نمک به آنها اضافه کنید و با کمی آب بگذارید بجوشد و با حرارت ملایم بپزد. نخود را از شب قبل بخیسانید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود.
مرحله سوم
سپس نخود را در یک قابلمه بریزید و بگذارید با کمی آب بپزد. برنج را نیز بشویید و حدود یک ساعت قبل در کمی آب و نمک بخیسانید. وقتی مرغ پخته شد، آب آن را جدا کنید. یک قابلمه دیگر بردارید و کمی روغن در آن بریزید تا داغ شود.
مرحله چهارم
آب برنج را خالی کنید و برنج را به قابلمه اضافه کنید و با کمی نمک خوب تفت دهید. سپس کره و آب مرغ را به آن اضافه کنید. دقت کنید که آب روی برنج حدود یک بند انگشت بیشتر از سطح برنج باشد.
مرحله پنجم
اگر آب مرغ کافی نداشتید، بقیه آب را با آب معمولی پر کنید. سپس نخود پخته و آبکش شده را هم به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد. وقتی آب آن کشیده شد، دمکنی را روی برنج قرار دهید.
مرحله ششم
بعد از آن قابلمه را روی شعله پخش کن بگذارید تا با حرارت ملایم دم بکشد. وقتی برنج دم کشید و آماده شد، آن را در ظرف مناسب بریزید و رویش تکههای مرغ پخته شده را بگذارید و کمی فلفل سیاه بپاشید.