“`html
آموزش پلو لوبیا چیتی
پلو لوبیا چیتی یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که میتوانیم آن را با گوشت، مرغ یا حتی به صورت گیاهی درست کنیم. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله پلو لوبیا چیتی، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
برنج | ۳ پیمانه |
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
رب گوجهفرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
کنسرو لوبیا چیتی | ۱ عدد |
شوید خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و پاپریکا | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش پلو لوبیا چیتی
مرحله اول
برای درست کردن پلوی لوبیا چیتی در ابتدا برنج را با یک قاشق چایخوری نمک در یک کاسه آب میریزیم تا خیس بخورد. در این حین، پیاز را به صورت ریز خرد میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، پیاز سرخ شده را با کمی روغن مایع در یک قابلمه میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم. پیاز را خوب تفت میدهیم تا کمی نرم شود، سپس سیرها را رنده کرده و به آن اضافه میکنیم.
مرحله سوم
سیر را ۳۰ ثانیه تفت میدهیم، سپس گوشت مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده و به همراه مقداری پاپریکا، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه میکنیم. همه اینها را چند دقیقه تفت میدهیم تا مرغ خوب سرخ شود.
مرحله چهارم
وقتی که مرغ رنگش تغییر کرد، مواد داخل قابلمه را به یک سمت جمع میکنیم و رب گوجهفرنگی را در قسمت خالی قابلمه میریزیم و چند دقیقه تفت میدهیم تا خوب سرخ شود و طعم خامیاش از بین برود.
مرحله پنجم
حالا لوبیا چیتی را اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شوند. میتوانید از کنسرو لوبیا چیتی آماده استفاده کنید یا خودتان لوبیا را بپزید و به مواد اضافه کنید.
مرحله ششم
در پایان زعفران دم کرده و شوید خشک را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر همه چیز را تفت میدهیم، سپس قابلمه را از روی حرارت برمیداریم.
“““html
کنار می گذاریم. در همین حین یک قابلمه بزرگ را تا نیمه آب پر کرده و روی حرارت زیاد قرار می دهیم.
مرحله هفتم
پس از اینکه آب جوش آمد، برنج را به همراه ۱ قاشق نمک به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم برنج ۸ تا ۱۰ دقیقه درون آب جوش بماند تا کمی پخته شود. سپس آن را با آب سرد آبکش می کنیم.
مرحله هشتم
در این مرحله، درون یک قابلمه مناسب مقداری روغن می ریزیم و ته دیگ دلخواهمان را کف قابلمه میگذاریم. سپس یک لایه برنج روی ته دیگ میریزیم و کمی از مخلوط مرغ و لوبیا را روی برنج میپاشیم.
مرحله نهم
این کار را ادامه میدهیم و مواد را به همین سبک درون قابلمه میریزیم تا پر شود. بعد قابلمه را روی حرارت زیاد قرار میدهیم. درب قابلمه را میگذاریم و اجازه میدهیم بخار درون آن جمع شود. سپس حرارت را کم کرده و میگذاریم برنج دم بکشد.
مرحله دهم
حدود ۴۵ دقیقه بعد، پس از اینکه برنج دم کشید، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم. در نهایت، پلو را درون قابلمه مخلوط میکنیم تا با دیگر مواد یکدست شود، سپس درون دیس میکشیم و سرو میکنیم.