آموزش پلو مخلوط با گوشت تکه ای

این برنج یکی از غذاهای خوشمزه و قاطی است که با گوشت تکه‌ای گوسفند، برنج، زرشک، زعفران و بادمجان تهیه می‌شود. به خاطر وجود گوشت پخته و بادمجان سرخ‌شده، این غذا طعمی فوق‌العاده دارد. ته‌دیگ این برنج هم مانند ته‌چین تخم‌مرغی درست می‌شود، بنابراین می‌توانید آن را به صورت قالبی سرو کنید. این غذا بسیار شیک و مناسب برای مهمانی‌های خاص است.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز ۱ عدد
گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
ادویه کاری ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه نصف قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
برگ بو ۲ عدد
زعفران دم‌کرده ۵ قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ درشت ۲ عدد
ماست غلیظ و ترش ۵ قاشق غذاخوری
روغن نصف پیمانه
دارچین به مقدار دلخواه
برنج ۴ پیمانه
بادمجان ۲ عدد
زرشک به مقدار دلخواه

دستور پخت پلو مخلوط با گوشت تکه‌ای

مرحله اول

برای درست کردن این قاطی پلوی خوشمزه، اول از همه برنج را بشویید و به همراه کمی آب و نمک یک ساعت در یک ظرف خیس کنید. سپس یک قابلمه را بردارید و داخل آن آب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.

مرحله دوم

بعد از اینکه آب برنج را دور ریختید، برنج را با کمی نمک در آب در حال جوش بریزید تا بپزد. وقتی برنج کمی نرم شد، آن را داخل آبکش بریزید و کنار بگذارید. پیاز را بشویید و پوست آن را بگیرید. سپس آن را به صورت خلالی خرد کنید.

مرحله سوم

یک قابلمه بزرگ بردارید و…

“““html

ابتدا کمی روغن را در یک قابلمه روی حرارت گرم می‌کنیم. پیازها را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا نرم و طلایی شود. سپس گوشت گوسفندی را به قطعات کوچک خرد کرده و به پیازها اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

بعد از اینکه گوشت کمی سرخ شد، ادویه‌ها مثل زردچوبه و فلفل را اضافه می‌کنیم و خوب با هم مخلوط می‌کنیم. سپس سه لیوان آب جوش و برگ‌های بو را به آن می‌افزاییم و درب قابلمه را می‌گذاریم تا گوشت بپزد و آب آن کم شود.

مرحله پنجم

وقتی گوشت کاملاً پخت، برگ‌های بو را خارج می‌کنیم. سپس نمک و حدود دو قاشق زعفران دم‌کرده به آن اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم. بعد از آن، مواد را از روی حرارت برمی‌داریم. بادمجان‌ها را شسته و پوست می‌گیریم.

مرحله ششم

بادمجان‌ها را به طور حلقه‌ای خرد می‌کنیم. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت گرم می‌کنیم. سپس بادمجان‌ها را در آن سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. زرشک را هم شسته و در کمی روغن تفت می‌دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله یک کاسه مناسب انتخاب می‌کنیم. تخم مرغ‌ها را در آن می‌شکنیم و با چنگال خوب هم می‌زنیم تا یکدست شود. سپس دو قاشق زعفران دم‌کرده به آن اضافه می‌کنیم. ماست را هم به مخلوط تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم.

مرحله هشتم

نصف پیمانه روغن را به مخلوط می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا همه چیز خوب ترکیب شود. در مرحله بعد دارچین را هم اضافه می‌کنیم و دوباره مخلوط می‌کنیم. سپس کم‌کم مقداری از برنج را به مواد تخم‌مرغی اضافه می‌کنیم تا به خوبی به آنها چسبیده و ترکیب شود.

مرحله نهم

حالا یک قابلمه برمی‌داریم. کمی روغن در کف قابلمه می‌ریزیم. از مخلوط تخم‌مرغی روی کف قابلمه پهن می‌کنیم. سپس یک لایه از مواد گوشتی را روی این مخلوط می‌ریزیم. بعد زرشک و بادمجان‌های سرخ‌شده را روی آن می‌ریزیم.

مرحله دهم

در این مرحله دوباره یک لایه برنج آبکش‌شده اضافه می‌کنیم و ادامه می‌دهیم تا تمام مواد و برنج تمام شود. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا برنج به آرامی دم بکشد. قبل از سرو، روی برنج کمی روغن یا کره می‌گذاریم.