آموزش پلو مراکشی

پلو مراکشی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب کشور مراکش است که می‌توان آن را با مواد مختلف درست کرد. اگر می‌خواهید طرز تهیه این غذا را یاد بگیرید، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج ۳ پیمانه
لوبیا سبز ۲۰۰ گرم
سینه مرغ ۱ عدد کامل
پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری
قارچ ۲۰۰ گرم
کنسرو ذرت ۱ پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی ۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
کره ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت پلو مراکشی

قرار دادن قابلمه آب روی حرارت

برای درست کردن پلو مراکشی خوشمزه، ابتدا یک قابلمه روی حرارت می‌گذاریم و ۲ پیمانه آب به همراه ۱ قاشق چایخوری نمک به آن اضافه می‌کنیم. صبر می‌کنیم تا آب به جوش بیاید. در این حین، لوبیا سبز را خرد می‌کنیم.

اضافه کردن لوبیا سبز

وقتی آب جوش آمد، لوبیا سبز خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم و به مدت ۲ دقیقه می‌پزیم تا نرم شود. سپس آن را آبکشی می‌کنیم و در یک کاسه آب سرد می‌ریزیم. این کار باعث می‌شود رنگ لوبیا سبز حفظ شود.

خرد کردن سینه مرغ

در این مرحله، سینه مرغ را به شکل خورشتی خرد می‌کنیم. سپس یک تابه روی حرارت می‌گذاریم و مرغ را همراه با کره و زعفران دم کرده تفت می‌دهیم تا رنگش تغییر کند. بعد فلفل دلمه‌ای را خرد کرده و به تابه اضافه می‌کنیم.

تفت دادن فلفل دلمه ای

فلفل دلمه‌ای را کمی تفت می‌دهیم تا نرم شود. بعد گوجه‌فرنگی را خرد کرده و همراه با مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می‌کنیم و مجدداً تفت می‌دهیم تا آب گوجه‌فرنگی بخار شود.

تفت دادن قارچ ها

در این مرحله، قارچ را خرد کرده و به تابه اضافه می‌کنیم. قارچ را تا زمانی که آبش کاملاً تبخیر شود سرخ می‌کنیم. سپس پیاز داغ را به همراه ذرت و لوبیا سبز آبکش شده به تابه اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم.

تفت دادن همه مواد

پس از اینکه همه مواد را به مدت ۵ دقیقه تفت دادیم، تابه را از روی حرارت برمی‌داریم. سپس یک قابلمه را تا نیمه با آب پر می‌کنیم و روی حرارت بالا قرار می‌دهیم تا آب به جوش بیاید. بعد از آن برنجی که قبلاً خیس کرده‌ایم را به آب جوش اضافه می‌کنیم.

درست کردن ته دیگ

بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه برنج را آبکش می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. حالا یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم می‌گذاریم و کمی روغن به آن اضافه می‌کنیم. می‌توانیم بنا به سلیقه‌مان از نان یا سیب‌زمینی برای درست کردن ته‌دیگ استفاده کنیم.

قرار دادن لایه به لایه مواد

در این مرحله، ته‌دیگ را با برنج می‌پوشانیم. سپس مقداری از مخلوط گوشت و سبزیجات را اضافه می‌کنیم و به همین ترتیب به صورت لایه لایه مواد را در داخل قابلمه می‌ریزیم و درب آن را می‌گذاریم. سپس حرارت را زیاد می‌کنیم.

سرو

زمانی که داخل قابلمه بخار کرد، حرارت را کم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم برنج به مدت یک ساعت دم بکشد. در پایان، برنج و دیگر مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم و سپس در دیس می‌کشیم و سرو می‌کنیم.