“`html
آموزش پلو کنگر فرنگی
پلو کنگر فرنگی یا کنگر فرنگی پلو یکی از غذاهای خوشمزه و بینالمللی است که با روشهای مختلفی تهیه میشود. برای یادگیری روش کامل و مرحله به مرحله پخت پلو کنگر فرنگی، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
برنج | ۱٫۵ پیمانه |
کنگر فرنگی | ۲۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
نعناع خشک | ۱ قاشق چایخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
شوید | ۱ دسته کوچک |
پیازچه | ۳ ساقه |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
نمک، زردچوبه و روغن زیتون | به مقدار کافی |
آموزش پلو کنگر فرنگی
مرحله اول
برای درست کردن پلو کنگر فرنگی، اولین قدم این است که برنج را در یک کاسه با آب ولرم بریزید و ۱ قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید. سپس اجازه دهید برنج به مدت ۳۰ دقیقه تا چند ساعت خیس بخورد. زمان خیس خوردن بسته به تازگی برنج متفاوت است.
مرحله دوم
هرچه برنج تازهتر باشد، زمان کمتری نیاز به خیساندن دارد. سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و کمی روغن به آن اضافه کنید. پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و داخل قابلمه بریزید.
مرحله سوم
پیاز را خوب تفت دهید تا رنگش طلایی شود. بعد از آن، نعناع خشک، کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد شود.
مرحله چهارم
در این مرحله، کنگر فرنگیها را پوست کنده و به قطعات کوچک خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. سپس کنگر فرنگی را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید و درب قابلمه را بگذارید تا کمی بپزد.
مرحله پنجم
پس از ۸ دقیقه، درب قابلمه را بردارید و برنج خیسانده شده را اضافه کنید. سپس برنج را با دیگر مواد به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید و آب اضافه کنید تا سطح آب یک بند انگشت بالاتر از برنج باشد.
مرحله ششم
حالا آب لیمو ترش را به مخلوط اضافه کرده و اجازه دهید آب درون قابلمه تقریباً بخار شود. سپس یک دمکنی روی درب قابلمه قرار دهید و اجازه دهید پلو به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد.
مرحله هفتم
وقتی برنج به خوبی دم کشید، آن را در قابلمه هم بزنید تا مواد با هم یکدست شوند و سپس در یک دیس بکشید. در آخر، شوید و پیازچه را به صورت ریز خرد کرده و روی برنج بریزید.