“`html
آموزش پلو گوشت عربی
پلو گوشت عربی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در کشورهای عربی است که روشهای مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. برای یادگیری دقیق و مرحله به مرحله طرز تهیه این غذا با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوسفندی یا گوساله | ۴۰۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
لپه | ۱ پیمانه |
کشمش پلویی | ۲ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
برنج | ۴ پیمانه |
سیب زمینی | به مقدار کافی |
چوب دارچین و دانه فلفل سیاه | به مقدار کافی |
میخک و برگ بو | به مقدار کافی |
فلفل سیاه، نمک و زردچوبه | به مقدار کافی |
پودر دارچین، ادویه مخلوط و پودر هل | به مقدار کافی |
آموزش پلو گوشت عربی
مرحله اول
برای درست کردن پلو گوشت عربی خوشمزه، اول برنج را خوب بشویید و با کمی نمک در کاسهای پر از آب بریزید تا یک ساعت خیس بخورد. سپس گوشت را به قطعات کوچک برش بزنید.
مرحله دوم
سپس گوشت را به همراه آب، سیر و مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه در زودپز بریزید و بگذارید تا خوب بپزد. در این هنگام، لپه را بشویید و در قابلمهای با آب بریزید و بگذارید تا پخته شود.
مرحله سوم
بعد از پخته شدن گوشت، آن را از زودپز درآورده و آب گوشت را از صافی رد کنید تا صاف شود. حالا این آب را با چوب دارچین، دانه فلفل، میخک و برگ بو در قابلمهای دیگر بریزید تا طعم دار شود.
“““html
می ریزیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم و اجازه میدهیم آب گوشت به جوش بیاید. سپس برنج را میشوییم و به قابلمه اضافه میکنیم و به طور کته میپزیم. وقتی که لپهها کاملاً پخته شد، آنها را آبکشی میکنیم.
مرحله پنجم
اکنون پیاز را به صورت نگینی ریز خرد میکنیم و آن را در یک تابه مناسب سرخ میکنیم تا کمی طلایی شود. سپس گوشت پخته شده را به تابه اضافه کرده و کمی پودر دارچین، فلفل سیاه، پودر هل و ادویه مخلوط به آن اضافه میکنیم.
مرحله ششم
به سرخ کردن ادامه میدهیم تا بوی خامی ادویهها از بین برود. سپس رب گوجهفرنگی را به تابه اضافه کرده و بعد از سرخ کردن، آب جوش را به آن اضافه میکنیم. حالا اجازه میدهیم گوشت بپزد و طعم ادویهها به آن نفوذ کند.
مرحله هفتم
در یک تابه جداگانه مقداری روغن میریزیم و کشمش را به آن اضافه میکنیم. پس از کمی تفت دادن، لپه را هم به تابه اضافه کرده و کمی نمک و پودر دارچین به آن میزنیم و وقتی که لپهها سرخ شدند، تابه را از روی حرارت بر میداریم.
مرحله هشتم
بعد از ۴۵ دقیقه و زمانی که برنج دم کشید، آن را در ظرف مورد نظر میریزیم و سپس مخلوط لپه و گوشت را به صورت یکدست روی آن میپاشیم. در نهایت، پلو را همراه با سیبزمینی سرخ شده و ترشی سرو میکنیم. نوش جان!