آموزش پنکیک جو دو سر

پنکیک جو دو سر یکی از صبحانه‌های خوشمزه و ساده است که به طور جهانی محبوب شده و معمولاً برای میان‌وعده مصرف می‌شود. اگر می‌خواهید روش درست کردن آن را به صورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم پنکیک جو دو سر
تخم مرغ ۱ عدد
عسل ۱ قاشق غذاخوری سرپر
وانیل ¼ قاشق چایخوری
روغن کنجد ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۱ پیمانه
آرد جو دوسر ۱ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری

آموزش پنکیک جو دو سر

مرحله اول

برای شروع، تخم‌مرغ را در یک کاسه بزرگ همراه با عسل و وانیل بریزید. حالا همه مواد را با یک همزن دستی یا قاشق خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند و هیچ گلوله‌ای باقی نماند.

مرحله دوم

بعد از اینکه مواد کاملاً ترکیب شدند، روغن کنجد و شیر را به کاسه اضافه کنید. سپس دوباره مواد را هم بزنید تا همه چیز یکدست شود. بعد، آرد، بکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کنید.

مرحله سوم

حالا، ترکیب آرد را الک کنید و به آرامی روی مواد درون کاسه بریزید. در حین اینکه آرد را اضافه می‌کنید، مواد را هم بزنید تا همه چیز کاملاً ترکیب شود.

مرحله چهارم

وقتی که مایه کاملاً مخلوط شد، یک تابه نچسب روی حرارت کم بگذارید و کمی روغن در آن بریزید. سپس با یک ملاقه مقداری از مایه پنکیک را در تابه بریزید و منتظر بمانید تا رویش حباب بزند.

مرحله پنجم

زمانی که روی پنکیک حباب زد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم کاملاً طلایی شود. بعد از پخت، پنکیک‌ها را در یک ظرف بچینید و با موز حلقه‌ای و عسل سرو کنید.

مرحله ششم

به یاد داشته باشید که این پنکیک به دلیل وجود بکینگ پودر، پف زیادی دارد و بعد از پخت شبیه کیک می‌شود. اگر دوست دارید پنکیک شما پف کمتری داشته باشد، می‌توانید بکینگ پودر را حذف کنید.