آموزش پنکیک مراکشی
پنکیک مراکشی یکی از پنکیکهای خوشمزه و محبوب در کشور مراکش است که با دستورهای مختلف تهیه میشود. برای یادگیری روش کامل و گامبهگام درست کردن پنکیک مراکشی، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم پنکیک مراکشی | |
آرد ایرمیک (سمولینا) | ۲ پیمانه |
آرد قنادی | ۱ لیوان |
شکر | ۱ قاشق مرباخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
خمیر مایه | ۱ قاشق مرباخوری |
بکینگ پودر | ۷ گرم |
آب | ۴ لیوان |
آموزش پنکیک مراکشی
مرحله اول
برای شروع درست کردن پنکیک مراکشی، ابتدا یک لیوان مناسب انتخاب میکنیم. سپس خمیر مایه را با ۲ قاشق غذاخوری آب ولرم در لیوان میریزیم و مخلوط میکنیم. بعد یک نعلبکی را روی لیوان قرار میدهیم.
مرحله دوم
حالا اجازه میدهیم خمیر مایه به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کند تا عمل بیاید. سپس یک کاسه بزرگ و جادار انتخاب میکنیم و آرد ایرمیک را درون آن اضافه میکنیم و آرد قنادی را هم در الک میریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله، آرد را در کاسه الک میکنیم و نمک، شکر و بکینگ پودر را به مواد آرد اضافه میکنیم. سپس همه مواد را خوب مخلوط میکنیم تا ترکیب یکنواختی به دست آید.
مرحله چهارم
حالا کم کم آب را در چند مرحله به مخلوط آرد اضافه میکنیم و به سرعت هم میزنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شود. سپس خمیر مایهای که عمل آمده را به مایع پنکیک اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله اجازه میدهیم مایع پنکیک به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کند. سپس پس از این زمان، مایع پنکیک را در بلندر میریزیم و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه مخلوط میکنیم تا به غلظت دلخواه برسد.
مرحله ششم
حالا یک تابه مناسب را با حرارت ملایم گرم میکنیم. سپس یک ملاقه از مایع پنکیک برمیداریم و درون تابه میریزیم و اجازه میدهیم سطح پنکیک حباب بزند.
مرحله هفتم
در نهایت وقتی سطح پنکیک کاملاً حفرهدار و اسفنجی شد، آن را برمیداریم و روی یک پارچه تمیز قرار میدهیم تا کاملاً خنک شود. در آخر، این پنکیک خوشمزه را با مواد دلخواهتان سرو کنید. نوش جان!