آموزش پنکیک پیتزایی

پنکیک یک صبحانه محبوب در اروپا است که معمولاً در تابه درست می‌شود و با میوه‌ها، عسل، شکلات و مغزهای مختلف تزیین و سرو می‌شود. پنکیک‌ها معمولاً به شکل دایره‌های صاف تهیه می‌شوند و می‌توان مواد مختلفی را روی آن‌ها قرار داد. در این دستور، ما پنکیک پیتزایی را آموزش می‌دهیم. در اینجا، نان پنکیک در تابه سرخ می‌شود و با مواد گوشتی یا سوسیس و کمی پنیر پیتزا پر می‌شود. می‌توانید از انواع سبزیجات پخته یا مواد دیگر نیز استفاده کنید. این غذا به خاطر سادگی‌اش بسیار خوشمزه و زیباست و می‌توان به عنوان فینگر فود یا پیش‌غذا در مهمانی‌ها و جشن‌ها سرو کرد. برای یادگیری کامل نحوه تهیه پنکیک پیتزایی، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم پنکیک پیتزایی
تخم مرغ ۲ عدد
روغن ۴ قاشق غذا خوری
شیر یک و نیم لیوان
آرد یک و نیم لیوان
نمک به مقدار لازم
مواد لازم برای داخل پنکیک
سوسیس خرد شده کوچک به مقدار لازم
گوجه فرنگی ۱ عدد
فلفل سبز ۱ عدد
فلفل کاپیا نصف یک عدد
نمک و پودر چیلی و آویشن به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم

آموزش پنکیک پیتزایی

مرحله اول

برای تهیه پنکیک خوشمزه با طعم پیتزایی، ابتدا باید خمیر پنکیک را آماده کنیم. برای این کار، یک ظرف مناسب بردارید و تخم‌مرغ‌ها را در آن بشکنید. سپس با همزن یا چنگال خوب بزنید تا کامل مخلوط شود و صاف شود.

مرحله دوم

حالا روغن، شیر و کمی نمک را اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید تا همه چیز یکنواخت شود. سپس آرد را کم‌کم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یک مایع نرم و یکنواخت به دست آید. برای پر کردن پنکیک‌ها، ابتدا گوجه‌فرنگی را شسته و به قطعات کوچک خرد کنید.

مرحله سوم

بعد از آن، فلفل‌ها را هم ریز خرد کنید. سوسیس‌ها را هم به اندازه‌های کوچکی برش دهید و همه مواد را آماده کنید تا با هم ترکیب کنید.

“““html

ما سوسیس‌ها را خرد می‌کنیم. می‌توانید سوسیس‌ها را با رنده درشت هم رنده کنید. یک تابه را برداشته و کمی روغن در آن می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا گرم شود. سپس سوسیس‌ها را برای سه دور تفت می‌دهیم.

مرحله چهارم

سپس سوسیس‌های تفت داده شده را با گوجه و فلفل خرد شده مخلوط می‌کنیم و نمک و ادویه‌ها را به آن‌ها اضافه می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. حالا یک تابه نچسب برداشته و روی حرارت می‌گذاریم. می‌توانیم کف آن را کمی چرب کنیم یا بدون روغن بپزیم. وقتی تابه گرم شد، ۱ پیمانه از خمیر کرپ را درون تابه می‌ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، به آرامی تابه را می‌چرخانیم تا خمیر یکنواخت پخش شود. وقتی یک طرف خمیر پخته شد و شروع به حباب زدن کرد، آن را برمی‌گردانیم. مواد میانی را در نیمی از سمت پخته شده می‌ریزیم. کمی پنیر پیتزا هم روی آن می‌پاشیم.

مرحله ششم

نیمه دیگر خمیر را روی مواد برمی‌گردانیم و می‌گذاریم تا هم دو طرف خمیر و هم داخل آن پخته شود. می‌توانید به هر شکلی که دوست دارید مواد را داخل پنکیک پر کنید. سپس آن را در یک ظرف مناسب برای سرو می‌گذاریم و با کمی سس دلخواه سرو می‌کنیم.