“`html
آموزش پنکیک چورو
پنکیک چورو یکی از صبحانههای خوشمزه و محبوب اسپانیایی است و در طعمهای مختلفی درست میشود. برای یادگیری نحوه تهیهی این غذای لذیذ، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد | ۱٫۵ پیمانه |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر قهوهای | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
دارچین | ½ قاشق چایخوری |
شیر | ¾ پیمانه |
خامه ترش | ½ پیمانه |
تخممرغ | ۲ عدد بزرگ |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
ترکیب شکر و دارچین | برای تزیین |
آموزش پنکیک چورو
مرحله اول
برای تهیهی پنکیک چورو، ابتدا آرد را با بکینگ پودر، دارچین، شکر قهوهای و نمک در یک کاسه مخلوط کنید و کنار بگذارید. سپس خامه ترش را در یک کاسه بزرگ بریزید.
مرحله دوم
در این مرحله شیر را به خامه ترش اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود. سپس تخممرغها و وانیل را به مواد اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
مرحله سوم
زمانی که مواد کاملاً یکدست شدند، به آرامی مواد خشک را به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود. سپس یک تابه را روی حرارت بگذارید.
مرحله چهارم
در این مرحله کره را در تابه ذوب کنید. سپس با یک ملاقه از مایهی پنکیک بردارید و در تابه بریزید. بگذارید یک سمت پنکیک به خوبی بپزد.
مرحله پنجم
زمانی که روی پنکیک حباب بزند، آن را به آرامی برگردانید و اجازه دهید سمت دیگر هم بپزد. سپس پنکیک را از تابه خارج کنید و دوباره از مایهی پنکیک در تابه بریزید.
مرحله ششم
به همین ترتیب تمام مقدار مایهی پنکیک را سرخ کنید. بعد از آماده شدن همهی پنکیکها، آنها را در ترکیب شکر و دارچین غلتانده و در ظرف سرو بچینید.