طرز تهیه پنیر سرخ شده
پنیر یکی از مواد غذایی خوشمزه و مفید است که انواع مختلفی دارد و محبوبیت زیادی در سرتاسر دنیا دارد. پنیر سرخ شده یک پیش غذا یا میان وعده لذیذ است که با استفاده از خمیری از پنیر تهیه میشود و در روغن داغ سرخ میشود. این خوراکی بافتی پوک و خوشمزه دارد و میتوان آن را کنار انواع سسها و ماستهای خوشمزه سرو کرد. این غذا گزینهای عالی برای میان وعده کودکان و نوجوانان است و میتواند جایگزین چیپس، پفک و تنقلات آماده باشد. برای یادگیری استفاده کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنیر سرخ شده، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پنیر سرخ شده | |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شیر | ۱ استکان معادل ۱۵۰ میلی لیتر |
کره | نصف قاشق غذا خوری |
پنیر فتا خرد شده | ۲ قاشق غذا خوری |
پنیر چدار | یک و نیم لیوان معادل ۱۲۵ گرم |
جعفری | ۵ شاخه |
نمک | ۲ قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | ۱ بسته |
آرد | ۲ لیوان |
روغن | ۱ قاشق چای خوری |
طرز تهیه پنیر سرخ شده
مرحله اول
برای تهیه پنیر سرخ شده خوشمزه، در ابتدا تخم مرغ، کره و شیر را در یک ظرف بزرگ میریزم و مخلوط میکنیم تا یکدست شود. سپس جعفری خرد شده و پنیر فتا و پنیر چدار را که ریز خرد کردهایم به آن اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله نمک، فلفل و بکینگ پودر را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم میزنیم. سپس نصف آرد را اضافه میکنیم و با قاشق چوبی ورز میدهیم تا یک خمیر نرم و یکدست شود. بعد از آن، بقیه آرد را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر چسبنده نشود.
مرحله سوم
این خمیر را روی کاغذ روغنی با کمک وردنه به شکل مستطیل یا مربع به ضخامت نیم سانت پهن میکنیم. از این مقدار خمیر میتوانیم یک مربع ۳۰ در ۳۰ تهیه کنیم. سپس خمیر را برش میزنیم تا به نوارهایی تقسیم شود و حدود ۴۰ تا ۴۵ قطعه به دست آید.
مرحله چهارم
یک تابه عمیق را با روغن روی حرارت میگذاریم تا داغ شود. سپس تکههای خمیر را در آن قرار میدهیم. هر بار ۷ تا تکه خمیر را در تابه میریزیم تا به راحتی سرخ شوند و پف کنند. قسمتهایی که در روغن هستند حدود ۳۰ تا ۴۰ ثانیه زمان نیاز دارند تا سرخ شوند.
مرحله پنجم
سپس تکهها را برمیگردانیم تا طرف دیگر نیز حدود ۲۰ ثانیه سرخ شود. تکههای سرخ شده را روی دستمال حولهای میگذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. در نهایت آنها را در ظرفی مناسب سرو میکنیم و میتوانیم کنار انواع سسها بگذاریم.