“`html
آموزش پوآچا قمری
نانهای حجیم و فانتزی یکی از محبوبترین نوع نانها هستند. بعضی وقتها، این نانها با مواد مختلف پر میشوند. نان پوآچا قمری نان حجیمی است که داخل آن پنیر پیتزا قرار دارد. این نان به صورت رول تهیه و پخته میشود و با شیره انگور و کنجد روی آن چیده میشود که این کار باعث میشود نان خوشمزهتر و مقویتر باشد. پوآچا قمری را میتوان به عنوان یک صبحانه کامل یا عصرانه کنار چای یا قهوه سرو کرد. در تهیه این نان از مخمر استفاده شده است که کمک میکند نان راحتتر هضم شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله POJA قمری، با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم پوآچا قمری | |
شیر ولرم | ۱ لیوان |
آب | نصف لیوان |
روغن مایع | نصف لیوان |
خمیر مایه تر | نصف پاکت |
شکر | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک | ۱ قاشق مربا خوری |
آرد | ۳ تا ۵ لیوان |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
مواد رویه | |
شیره انگور | ۲ قاشق غذا خوری |
آب | یک چهارم لیوان |
کنجد بو داده | یک پنجم لیوان |
کره ذوب شده برای باز کردن چانه ها | ۷۰ گرم |
آموزش پوآچا قمری
مرحله اول
برای تهیه نان خوشمزه پوآچا قمری، در یک کاسه، شیر، آب، شکر، روغن مایع، نمک و خمیر را با هم ترکیب کنید تا یک مایه یکنواخت و صاف به دست بیاید. سپس به آرامی آرد الک شده را اضافه کرده و ورز دهید.
مرحله دوم
در این مرحله ورز دادن را ادامه دهید تا یک خمیر نرم و یکدست به وجود آید که به دست نچسبد. بعد از اینکه خمیر آماده شد، ظرف را با یک پارچه تمیز بپوشانید و بگذارید یک ساعت استراحت کند تا خوب ور بیاید.
مرحله سوم
پس از اینکه خمیر استراحت کرد، خمیر را به…
“““html
۱۰ قسمت مساوی از خمیر آماده کرده و هر قسمت را به خوبی چانهگیری میکنیم. دقت کنید که اندازه چانهها باید به اندازه یک نارنگی بادی باشد. سپس دستها را با کره ذوب شده چرب کرده و چانهها را با دست پهن میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، لبههای خمیر را به داخل تا میکنیم و در قسمت پایینی خمیر کمی پنیر میریزیم و سپس خمیر را رول میکنیم. همین کار را برای همه چانهها تکرار میکنیم. سپس یک کاسه برمیداریم و شیره انگور را با آب مخلوط میکنیم.
مرحله پنجم
کف سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم. خمیرها را با فاصله به آرامی روی کاغذ روغنی قرار میدهیم. سپس مایع مخلوط شده را روی خمیرها میریزیم و روی آنها کنجد میپاشیم. بعد از آن، روی خمیرها را میپوشانیم و به آنها ۱۵ دقیقه استراحت میدهیم.
مرحله ششم
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم میکنیم. نانها را داخل فر قرار داده و اجازه میدهیم روی خمیرها خوب برشته و نانها پخته شوند. بعد از پخت، سینی را از فر خارج کرده و اجازه میدهیم کمی خنک شود. سپس نانها را از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مناسب سرو میکنیم.