آموزش پودر سوخاری

پودر سوخاری نوعی پودر است که برای تهیه غذاهای سرخ شده استفاده می‌شود. با استفاده از این پودر خوشمزه می‌توانید غذاهایی مثل مرغ یا قارچ سوخاری درست کنید. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه پودر سوخاری، با رضیم همراه باشید.

مواد لازم پودر سوخاری
نان تست ۱ بسته
زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
آوین ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
پفک نمک ۱ بسته کوچک
نمک ۱ قاشق چایخوری

آموزش پودر سوخاری

مرحله اول

ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس لبه‌های نان تست را جدا کرده و نان‌ها را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید. در ادامه، روی سینی فر کاغذ روغنی قرار داده و تکه‌های نان را در سینی بگذارید.

مرحله دوم

وقتی که فر گرم شد، فن فر را روشن کنید و سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا نان‌ها برشته و طلایی شوند. سپس سینی را از فر خارج کرده و بگذارید نان‌ها خنک شوند.

مرحله سوم

حالا نان‌های تست را با یک هاون خرد کنید. اگر می‌خواهید پودر سوخاری شما درشت‌تر باشد، آن‌ها را کمی بزرگ‌تر خرد کنید. در غیر این صورت می‌توانید از مخلوط کن استفاده کنید تا پودر ریزتری به دست آورید.

مرحله چهارم

افزودن پفک نمکی اختیاری است، اما باعث می‌شود پودر سوخاری زیباتر و خوشمزه‌تر شود. پفک نمکی را نیز مانند نان تست خرد کرده و با ادویه‌ها مخلوط کنید، سپس این مخلوط را به نان‌های خرد شده اضافه کنید و همه چیز را خوب مخلوط کنید تا یکنواخت شوند.

مرحله پنجم

اگر می‌خواهید پودر سوخاری را برای مدت طولانی نگه دارید، بهتر است ادویه‌ها را زمان استفاده اضافه کنید. در آخر، پودر سوخاری را در یک ظرف دربسته بریزید و چون مواد نگهدارنده ندارد، در یخچال نگهداری کنید.

نکات آموزش پودر سوخاری

پودر سوخاری بدون فر

اگر نمی‌توانید از فر استفاده کنید، می‌توانید نان تست را در محیط باز خشک کنید یا در یک تابه روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شود. سپس دیگر مراحل را همانطور که گفته شد دنبال کنید.

پودر سوخاری قرمز

شاید در بعضی رستوران‌ها دیده باشید که از پودرهای سوخاری با رنگ‌های مختلف استفاده می‌شود. اگر دوست دارید پودر سوخاری شما قرمز باشد، می‌توانید از مقداری پودر چغندر قرمز خشک استفاده کنید.