آموزش پودینگ سوسیس

پودینگ سوسیس یک غذای خوشمزه و ترکیبی از گوشت و خمیر است که در فر پخته می‌شود. در این غذا، از گوشت چرخ کرده، مرغ، سوسیس و سبزیجات مختلف استفاده می‌شود. با ساده‌ترین مواد موجود در خانه، یک خمیر سبک و نرم درست کرده و مواد گوشتی را درون آن قرار می‌دهیم. روی پودینگ را با پنیر پیتزا می‌پوشانیم. این غذا می‌تواند به عنوان یک پیش غذای خوشمزه و شیک در مهمانی‌ها سرو شود. برای یادگیری کامل مراحل تهیه پودینگ سوسیس، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم پودینگ سوسیس
تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع نصف پیمانه
نمک ۱ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
ماست نصف پیمانه
آرد ۱ پیمانه
مواد میانی
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
سوسیس ۲۵۰ گرم
مرغ پخته شده ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه‌ای رنگی از هر رنگ نصف یکی
قارچ ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
ادویه به مقدار لازم

آموزش پودینگ سوسیس

مرحله اول

برای شروع تهیه پودینگ سوسیس خوشمزه، ابتدا باید مایع پودینگ را آماده کنیم. برای این کار، یک کاسه برداشته و تخم‌مرغ‌ها را داخل آن می‌شکنیم. سپس نمک اضافه کرده و با همزن دستی هم می‌زنیم تا خوب مخلوط شوند.

مرحله دوم

سپس ماست را به مخلوط اضافه می‌کنیم. روغن را نیز اضافه کرده و همه را خوب مخلوط می‌کنیم تا یکنواخت شود. در ادامه، آرد و بکینگ پودر را الک کرده و به مایه اضافه می‌کنیم. مواد را با همزن برقی یا دستی هم می‌زنیم تا مایه‌ای با قوام شبیه به ماست زده شده به دست آید.

“““html

آید.

مرحله سوم

اگر مواد خیلی سفت بود، آنقدر هم می‌زنیم تا نرم‌تر شود. سپس فلفل سیاه را هم اضافه می‌کنیم. یک ظرف به ابعاد ۲۰ در ۳۰ یا ۲۰ در ۱۵ انتخاب کرده و کف آن را چرب می‌کنیم. برای تهیه مواد میانی، فلفل‌ها را به صورت نگینی و خیلی ریز خرد می‌کنیم.

مرحله چهارم

مرغ را با کمی ادویه می‌پزیم. وقتی مرغ پخته شد، آن را ریش‌ریش کرده و کنار می‌گذاریم. در یک تابه، سوسیس‌های خرد شده را کمی تفت می‌دهیم و بعد از تابه خارج می‌کنیم. سپس گوشت چرخ کرده را داخل تابه با کمی روغن تفت می‌دهیم.

مرحله پنجم

قارچ‌ها را شسته و به صورت ورقه‌های نازک برش می‌زنیم. سپس آن‌ها را داخل تابه‌ای که با روغن گرم شده می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا آب آن‌ها تماما کشیده شود. نیمی از مواد خمیری را درون قالب می‌ریزیم.

مرحله ششم

در این مرحله به ترتیب، یک لایه گوشت چرخ کرده سرخ شده، فلفل دلمه‌ای و قارچ را روی خمیر می‌ریزیم. سپس سوسیس سرخ شده را روی مواد اضافه می‌کنیم. در آخر، مرغ پخته و ریش‌ریش شده را می‌ریزیم.

مرحله هفتم

کمی آویشن روی مرغ می‌پاشیم. سپس باقی‌مانده خمیر را روی آن می‌ریزیم و رویش را با یک لایه پنیر پیتزا می‌پوشانیم. این پودینگ را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۰ دقیقه می‌پزیم. پس از آماده شدن، آن را از فر خارج کرده و سرو می‌کنیم.